Следва

Големите любовни истории: Зелда и Ф. Скот Фицджералд

Всичко, което трябва да знаем за Никола Пелц, бъдещата г-жа Бекъм

Официално е! 

Celebrities преди 3 години

В разгара на лятото 21-годишния Бруклин, най-голямото от момчетата на семейство Бекъм, обяви най-спонтанно, че е сгоден за 25-годишната си приятелка, което, честно да си кажем, леко ни разочарова - в Редакцията живеехме убеждението, че ще минат поне още година-две, докато младежът се ожени... за някоя от нас.

Но фактите са си факти - "Преди две седмици помолих любовта на живота ми да се омъжи за мен и тя каза ДА! Аз съм най-щастливият мъж на света", написа Бруклин под снимката в Инстаграм, на която двамата позират сгушени. На лявата ръка на Пелц ясно се вижда годежният пръстен, който, макар да бледнее пред тези на мама Вики, все пак се отличава със завиден размер. "Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият баща един ден. Обичам те, бейби!"

И така – коя е Никола Пелц, бъдещата госпожа Бекъм, четем във факти:

Актриса е
Историята й в IMDB датира от 2006 г., но големият си пробив Пелц прави през 2010-та с ролята на Катара в The Last Airbender. От 2013 г. до 2015 участва в серийната драма на A&E в ролята на Брадли Мартин; снима се и в Transformers: Age of Extinction (2014 г.) Последният й проект е филмът Above The Line, където се превъплъщава в една от главните роли - на Принцесата. Тепърва предстои проектът да бъде завършен и да гледаме Никола на Големия екран.


Никола Пелц във филма Transformers: Age of Extinction

Родом от Уестчестър, Ню Йорк
Дори бърз scroll в профила й в Инстаграм е достатъчен, за да разберем колко много Пелц цени и се наслаждава на времето, прекарано със семейството си. В пост от 14 април тя пише: "Наблюдавайки как брат ми и прекрасната му съпруга Хали станаха родители, осъзнавам, че това е невероятно, особено в тези страшни времена. Надявам се, че всички малки бебчета и техните родители са здрави и в безопасност."

По време на карантината Бруклин и Никола прекараха по-голямата част от времето заедно в Ню Йорк. От снимките им се вижда колко са изобретателно подхождат към времето на принудителна социална изолация.

Отново от Инстгарам разбираме, че младите влюбени са се присъединили към семейсвтото на Бруклин в имението им в Котсуолдс.

Бивша е на Ануар Хадид

През януари 2017 г. таблоидът E! пише за връзката на актрисата с малкото братче на Бела и Джиджи Хадид - Ануар, който в момента е повече от щастлив с Дуа Липа. Три години по-късно, Никола и Ануар дори не се следват в Инстаграм... явно тази история не е завършила добре!

BFF със София Ричи
Никола и малката дъщеря на Лайнъл Ричи - София, доскорошна изгора на Скот Дисик, бащата на децата на Кортни Кардашян, са приятелки от детинство, като продължават да бъдат дружки и до днес, появявайки се на различни светски мероприятия заедно - като Нюйоркската седмица на модата например, или се събират просто за да поиграят боулинг, както виждаме от този архивен кадър от 2016-та.

Познаваме я от видеото на Майли Сайръс към 7 Things

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.