Следва

Тентуриране?! Що е то и как го правим

Скритите ползи на вълшебното масло от чаено дърво

Докато удоволствието от поредния луксозен серум, хидратант или друг продукт грижа за кожата е безспорно несравнимо, си струва да си дадем сметка, че не е задължително бюти оръжията да са супер скъпи, излъскани и classy, за да гарантират видимите резултати, които всички търсим.

Beauty News преди 3 години

Всъщност, понякога най-незабележимата, пренебрегвана, подценявана дори или забутана в ъгъла терапия е най-доброто решение, което ни е липсвал, за са постигнем WOW ефекта. Предполагаме, сте добре запознати с етеричните масла и в частност високата ефективност на маслото от чаено дърво - срещу възпаления, пъпки, белези и други несъвършенства по кожата. Но, оказва се, въпросното природно чудо предлага и цял букет от допълнителни "скрити" ползи, за които дори не сме предполагали, че имат способността да направят кожата напълно съвършена!

Тъй като маслото от чаено дърво съдържа изцяло натурални антибактериални агенти, то върши чудеса в борбата с досадните гъбични инфекции, мазният люспест пърхот и изчистват в дълбочина запушените фоликули по скалпа.


10 природни лека срещу досадните афти


Маслото също така действа противовъзпалително, ето защо е удачно да се използва за омекотяване и успокояване на изгаряния, а също и за успокояване на раздразнената и зачервена от екзема или друг дерматологичен проблем кожа.

 

Е, вече съгласни ли сте, че точно маслото от чаено дърво е липсващото вълшебно шишенце в козметичния ви арсенал? Ако е така, то нашият избор от възхитителни и тествани продукти ще ви помогне да направите правилния избор:

1. Масло От Чаено Дърво - Melaleuca Alternifolia - 100% Етерично Масло - 4,88 лв.

2. Етерично масло от чаено дърво 10 ml - 13,65 лв.

3. Масло от чаено дърво 20 ml - 24,90 лв.

More from View Sofia

Големите любовни истории: Натали Ууд и Робърт Уагнър

Celebrities преди 11 месеца

Две порции огромна любов. И огромна надежда. Първия път изненадата идва под формата на годежен пръстен с перли и диаманти, потопен в чаша шампанско. Втория път ги събира романтичен круиз до Англия. Но след това...

Новата мъжественост at its best: кой е френският модел Пол Хамелин и защо е корица на Vogue Man

Celebrities преди 10 месеца

Въпреки че представата ни за онова, което наричаме мъжественост еволюира бавно, но сигурно, френският модел, актьор и художник Пол Хамелин остава една от ключовите флагмани в трансформациите на мъжката визия на модния подиум. От възхода на андрогинността до прегръщането на вътрешната анима, Vogue Man се впуска във вълнуващ разказ за разширяващите се граници на мъжкото аз  

Красотата на Кейт Бланшет, Роузи Хънтингтън-Уайтли и другите на червения килим на BAFTA 2023

Celebrities преди 1 година

Церемонията по награждаването на BAFTA 2023 се проведе снищо в Лондон. Кейт Бланшет, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джулиан Мур, Аня Тейлър-Джой, Флорънс Пю, Лили Джеймс, Колин Фарел, Брендън Фрейзър, Пол Мескал и много други излязоха на червения килим на британските награди за кино, думата е красота.

More Beauty News