Скритите ползи на вълшебното масло от чаено дърво

Скритите ползи на вълшебното масло от чаено дърво

Докато удоволствието от поредния луксозен серум, хидратант или друг продукт грижа за кожата е безспорно несравнимо, си струва да си дадем сметка, че не е задължително бюти оръжията да са супер скъпи, излъскани и classy, за да гарантират видимите резултати, които всички търсим.

Всъщност, понякога най-незабележимата, пренебрегвана, подценявана дори или забутана в ъгъла терапия е най-доброто решение, което ни е липсвал, за са постигнем WOW ефекта. Предполагаме, сте добре запознати с етеричните масла и в частност високата ефективност на маслото от чаено дърво - срещу възпаления, пъпки, белези и други несъвършенства по кожата. Но, оказва се, въпросното природно чудо предлага и цял букет от допълнителни "скрити" ползи, за които дори не сме предполагали, че имат способността да направят кожата напълно съвършена!

Тъй като маслото от чаено дърво съдържа изцяло натурални антибактериални агенти, то върши чудеса в борбата с досадните гъбични инфекции, мазният люспест пърхот и изчистват в дълбочина запушените фоликули по скалпа.


10 природни лека срещу досадните афти


Маслото също така действа противовъзпалително, ето защо е удачно да се използва за омекотяване и успокояване на изгаряния, а също и за успокояване на раздразнената и зачервена от екзема или друг дерматологичен проблем кожа.

 

Е, вече съгласни ли сте, че точно маслото от чаено дърво е липсващото вълшебно шишенце в козметичния ви арсенал? Ако е така, то нашият избор от възхитителни и тествани продукти ще ви помогне да направите правилния избор:

1. Масло От Чаено Дърво - Melaleuca Alternifolia - 100% Етерично Масло - 4,88 лв.

2. Етерично масло от чаено дърво 10 ml - 13,65 лв.

3. Масло от чаено дърво 20 ml - 24,90 лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.