Следва

Тентуриране?! Що е то и как го правим

Скритите ползи на вълшебното масло от чаено дърво

Докато удоволствието от поредния луксозен серум, хидратант или друг продукт грижа за кожата е безспорно несравнимо, си струва да си дадем сметка, че не е задължително бюти оръжията да са супер скъпи, излъскани и classy, за да гарантират видимите резултати, които всички търсим.

Beauty News преди 3 години

Всъщност, понякога най-незабележимата, пренебрегвана, подценявана дори или забутана в ъгъла терапия е най-доброто решение, което ни е липсвал, за са постигнем WOW ефекта. Предполагаме, сте добре запознати с етеричните масла и в частност високата ефективност на маслото от чаено дърво - срещу възпаления, пъпки, белези и други несъвършенства по кожата. Но, оказва се, въпросното природно чудо предлага и цял букет от допълнителни "скрити" ползи, за които дори не сме предполагали, че имат способността да направят кожата напълно съвършена!

Тъй като маслото от чаено дърво съдържа изцяло натурални антибактериални агенти, то върши чудеса в борбата с досадните гъбични инфекции, мазният люспест пърхот и изчистват в дълбочина запушените фоликули по скалпа.


10 природни лека срещу досадните афти


Маслото също така действа противовъзпалително, ето защо е удачно да се използва за омекотяване и успокояване на изгаряния, а също и за успокояване на раздразнената и зачервена от екзема или друг дерматологичен проблем кожа.

 

Е, вече съгласни ли сте, че точно маслото от чаено дърво е липсващото вълшебно шишенце в козметичния ви арсенал? Ако е така, то нашият избор от възхитителни и тествани продукти ще ви помогне да направите правилния избор:

1. Масло От Чаено Дърво - Melaleuca Alternifolia - 100% Етерично Масло - 4,88 лв.

2. Етерично масло от чаено дърво 10 ml - 13,65 лв.

3. Масло от чаено дърво 20 ml - 24,90 лв.

More from View Sofia

Иван Мудов, артистът който проси на светофара

Celebrities преди 2 години

Иван Мудов коментира и предизвиква стереотипите - както в реалността, която ни заобикаля, така и в рамките на художествения свят. Много често обект на неговите работи са социалните и политическите навици, а също и изкуствено изградените групови взаимоотношения, базирани на суета и модели на подражание 

Тайфуни с нежни имена: жените-прокурори на България

All About Life преди 2 години

Прокуратурата на Република България е вероятно най-изричаната, изписвана и излъчвана дума в последните месеци у нас. Отделно от това, на нас, като екип от хора, които се занимават с естетика, красота и стил, от известно време ни прави силно впечатление присъствието в редовете на тази част от правосъдната система на страната на симпатични и достойни жени, които спокойно можем да отнесем в графата красавици. В Прокуратурата има изобилно представяне на тайфуни с нежни имена (по името на емблематичния филм от 1979 година с режисьор Милен Гетов и по сценарий на Богомил Райнов, бел.ред.), факт, колкото удивителен, толкова и радващ. Обясняваме защо.  

More Beauty News