Следва

Няма връщане назад (към Двореца): за Меган и Хари след скандалната биография

Дневен ХОРОСКОП - 28.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Вторник ще бъде благоприятен ден за изяви, независимо дали са свързани с личния живот, работа или бизнес. Днес е важно да сте активни и да извлечете максимума от времето си. Отрицателните ефекти от този ден са свързани с тенденцията да се оплаквате, да подхождате твърде чувствително или да приемате емоционално клюки и коментари, свързани със себе си. Ако допускате безпокойство в мислите или настроението си, тогава грешките от ваша страна са много по-вероятни. Не е изключено днес да ви натъжат неприятни новини, свързани със здравето на човек, когото познавате. Новите запознанства ще имат интересно развитие в бъдещето ви, оглеждайте се.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще проведете разговори, свързани с изясняване на различни проблеми и недоразумения. Отделете повече време за писма или онлайн комуникация с приятели и роднини. Във вторник обърнете внимание на важните неща в дома си. Вероятно парите, които очаквате днес, ще бъдат забавени за неопределено време. В работата ви са възможни всякакви изненади.

Телец, Дева, Козирог: вторник ще бъде благоприятен ден за развитието на вашите финансови ангажименти. Една от изненадите днес може да е във връзка с вашите приятели или познати. Любовният ви живот ще бъде интересен, независимо от семейното ви състояние. Бизнес пътуването или работата, свързана с пътуването, ще имат благоприятно развитие. Младите мъже ще имат причина да се чувстват щастливи или удовлетворени лично, защото днес ще имат приятни преживявания.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде време за срещи и разговори, които се отнасят за вашите лични, семейни или професионални отношения. Днес потърсете изход и решение на всичките си проблеми и неприятни ситуации. Мнозина ще се радват на новини или документ, свързани с парите. Внимавайте с нещата, за които харчите пари. Думите или предложенията на мъж ще ви дадат хранат за размисъл.

Рак, Скорпион, Риби: вторник предоставя различни благоприятни възможности, които могат да помогнат за постигане на успех. Днес имате възможността да изпитате приятни емоции, свързани с роднини или в любовта. В професионален план, ако има промени, свързани с работата ви, те ще бъдат към по-добро. Този ден ще бъде трудно да пътувате и да правите планове, свързани с хора, които живеят далеч от вас. Денят носи важно събитие или преживяване, свързано с жена от кръга роднини.

More Astro