Следва

Остават ви пет дни да се включите в Huawei Next-Image Awards 2020

Няма връщане назад (към Двореца): за Меган и Хари след скандалната биография

No Turning Back Now...

Celebrities преди 3 години

Както ви разказахме по-рано, следващия месец предстои да излезе ново доста изобличаващото четиво Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family - биографична книга за Британската монархия, в центъра на която застават Меган, Хари и прословутият #Megxit. Припомняме още, че според авторите на изданието, двойката участва активно в написването й, което си quite the scandal, както биха се изразили британците, само по себе си.

В големите издателства се носят още слухове, че книгата ще разкрие някои доста пикантни задкулисни истории на кралското семейство - вероятно затова от Двореца подготвят солидна защита... кой знае, може би и опровержение.


Нещастен край: първата любов на принц Хари и най-трудната раздяла


Във връзка с предстоящата премиера журналисти от Daily Mail разказват, че след публикацията на Finding Freedom, откъсването на Меган и Хари от кралското семейство ще стане наистина безвъзвратно. "Няма връщане назад. Публикуването на тази книга категорично ще нанесе огромна щета върху репутацията на кралското семейство", информират експерти по Британската монархия британското издание.

В техните очи, към този момент бившите херцози на Съсекс все още имат, макар минимален шанс да се завърнат, може би не като пълноправни членове на монархията, но все пак като такива, и да възобновят връзката си с Кралица Елизабет, принц Чарлз, Кейт и Уилям.


94 пъти Хип-хип-ура! за Кралица Елизабет


"Трудно е да разберем как точно Меган и Хари си представят живота след издаването на тази книга. Двамата винаги са говорели, че искат да създадат хибрид - да изпълняват задълженията си към Короната, но същевременно да водят обикновен, нормален начин на живот; да заработват като другите хора, да живеят самостоятелно. Съмнително е, даже доста, че биха могли да осъществят този модел сега", коментират още експертите.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.