Следва

Кой как избра да се рекламира: музите на Louis Vuitton

Стил урок на седмицата: принтове да има!

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2020

All fashion преди 3 години

Колкото и усилия да полагаме в посока изграждане на класически, минималистичен гардероб, устойчив на тенденции и прочее, присъствието на ярки, смели и откровено забавляващи ни трендове, превръща заданието в задача с повишена трудност. Пълното и много цветно портфолио на Пролет/Лято 2020-та припомняме ТУК, докато днес обръщаме внимание на едно от най-ярките присъствия за сезона, а именно принтовете.

Говорейки за принтове и мотиви, то при тях основен елемент е засилената употреба на цвят - колкото повече, толкова по-добре. Палитрата може да бъде както ярка и подчертано силна, така и пастелна и по-нежна, богата и всеобхващаща като цяло, за да угоди на всеки вкус и стил. По подразбиране над летния сезон властват флоралните мотиви, които макар и да са тук всеки път, сезон след сезон, продължават да ни държат в плен на неостаряващата си естетика. Отстъпчиво и доста толерантно даже, флоралите правят място за още и още интерпретации, като например tie-dye, райета и gingham карета и, разбира се, пейзли мотивите, в допълнение към абстрактните такива.

Миди роклята е най-бързият и оптимален маниер за превключване към въпросния тренд, носим я с удоволствие от сутрин до вечер по примери от модните момичета, подбрани тук, а междувременно спазваме следните указания - желателно е принтовете да се носят в пълна визия, координирайки топа с полата или панталоните; ако ли пък не цялата визия е изградена от принт, следва да добавим много цвят, съобразен обаче с тоналността на избрания мотив за пълно въздействие на палитрата.

More All fashion