Следва

Wednesday glamour

Кой как избра да се рекламира: музите на Louis Vuitton

ЕСЕН/ЗИМА 2020

All fashion преди 3 години

Изглежда, че по време на карантината креативният директор начело на Louis Vuitton, Никола Гескиер, развива ново хоби, което възнамерява да превърне в професия, а именно фотографията.

Кампанията, придружаваща есенно-зимната колекция на стария френски бранд е заснета не от кой друг, а от самия Никола в дома му в Париж на Quai Voltaire, като модели пред обектива на французина са неговите приятелки и музи. Сред известните имена се нареждат тези на Леа Сейду, Стейси Мартин, Дина Ашър-Смит, Чой Соу-ра, Марина Фоа, Акон Чангку и Ноеми Мерлан, облечени от глава до пети в пътуващата във времето есенно-зимна колекция на Louis Vuitton, цялата галерия с визии припомняме ТУК.

Множеството къдри, райета, мотокрос панталони и пачуърк кожени поли, комбинирани в разнообразие от вариации и озаглавени с лаконичното "дрехи за модерния елит", трудно биха могли да бъдат объркани с нечий друг подпис, освен този на знаменития френски създател, ориентиран повече към футуризма, отколкото всеки друг модерен дизайнер. Самият Никола споделя за последния си креативен порив следното: "Реших, че ще е интересно да разширя полето си на изява с фотография, да проследя от начало до край креативния процес и да дам на колекцията финалния щрих, от който се нуждае. Попадналите в тази портретна галерия лица са тук изцяло по мой личен избор, страхотно е как създадох нови връзки с хора, които вече познавам. Преминаването към фотографията дойде от желанието да отразя усещането, което всички ние споделяме докато работим по дадена колекция."

More All fashion