Следва

29 юли, Чарлз и Даяна се женят. Непоказвани никога снимки

Първият поглед: как и къде всъщност започва любовта на Хари и Меган

За първата среща на най-интересната кралска двойка не се знае нищо. Тук-там се прокрадва по някоя догадка, или от техни интервюта, или от допусканията на колеги от Островните таблоиди.

Love преди 3 години

Сега обаче, с излизането от печат на новата биография на Съсекс, светът вече ще е наясно как любимците му са се запознали/видели/обикнали.

В "В Търсене на свободата", с оригинално заглавие Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family, дългоочакваната биография на херцога и херцогинята на Съсекс, се дават подробности около житието на една от най-известните двойки на съвремието. За първата среща на Хари и Меган до този миг нещата изглеждаха доста общо информативни - срещнали се на парти у общи познати в лондонския квартал Сохо. По думите на авторите на книгата, във въпросния ден принцът казва на домакините на партито, планирано като "среща на сляпо": "Имам намерение да са забавлявам на макс. Бъдете така добри да ми гарантирате, че ще имам отлични възможности да се разговоря приятно."


Няма връщане назад (към Двореца): за Меган и Хари след скандалната биография


Омид Скоби и Карълайн Дюран пишат, че разговорът между Хари и Меган е потръгнал много леко. Двамата се наслаждават на питиетата си и бъбрят непринудено в продължение на три часа. Както твърдят авторите на книгата, принцът и актрисата са толкова погълнати един от друг, че не забелязват останалите хора наоколо.

Седмица по-късно, двамата млади отново посещават Сохо, този път за вечеря, и непридружавани от никого. Срещата преминава при пълна секретност: и Хари, и Меган "като шпиони" влизат в избрания ресторант през служебния вход, като е позволено на един единствен сервитьор да обслужва масата им. Двойката прави и невъзможното, за да остане незабелязана. "В онзи момент Хари вече е влюбен и знае, че двамата ще са заедно", потвърждава запознат със ситуацията близък до Хари. "Тя просто оправда всичките му очаквания (на официална избраница)."

По всичко изглежда, че мис Маркъл е обхваната от подобни вълнения, да не кажем, че направо губи ума си от нахлулите чувства. Във въпросната вечер тя публикува в Instagram профила си снимка на бонбони с формата на сърчице и надпис: "Целуни ме", и придружени от лаконичното "Lovehearts in #London". Както е известно, от този миг нататък отношенията в двойката се развиват стремглаво - само след няколко месеца принцът признава любовта си на Меган, при това публично.


Нова книга за Британската монархия разказва за непреодолимия конфликт между Уилям, Кейт, Хари и Меган


Според твърденията на самите Съсекс, двамата не са работили съвместно с авторите на книгата, макар че не отричат истинността в част от твърденията в нея, включително цели фрагменти и откъси, вече публикувани в пресата.

Доверителният тон на повествованието кара мнозина да вярват, че има договорка между Скоби и Дюран, от една страна, и Хари и Меган - от друга, но представители на Бъкингам твърдят, че предвид субективността на разказа, очевидно всичко написано се явява "лична интерпретация на авторите, като членове на кралския пресофис, които се основават на техни лични независими репортажи".

More Love