Следва

"Влюбих се в теб заради ценностите ти, а не заради секси вида": Мишел Обама в любовно обяснение към Барак

"Порази ме": Орландо Блум за първата среща с Кейти Пери

Холивудският актьор среща любимата си Кейти Пери на наградите "Златен глобус" през 2016 г., а днес, в интервю за The Mirror, Орландо разказва за точният момент, в който осъзнава любовта си към нея...

Love преди 3 години

"Стоях на сцената и погледнах към публиката - тя беше там, просто стоеше в тълпата от хора. Спомням си, че носеше прекрасна розова рокля. После си помислих: "Уау, това май е Кейти Пери", започва отдалеч Блум. "Бях поразен!"

След това съвсем импулсивно актьорът за озовава на масата на поп принцесата:

"Тя стоеше на масата до Дензъл Уошингтън, на когото току-що бяха донесли цяла кутия с хамбургери. Видях това и го попитах: "Приятел, може ли да взема един?" Отговори, че може, разбира се. Така че грабнах един бургер и намигнах на Кейти", продължава бащата на най-голямото от децата на моделката Миранда Кер.

На афтърпартито след церемонията Кейти и Орландо успяват да се опознаят доста по-добре и дори танцуват заедно. Скоро след това започват да излизат официално, даже се разделят закратко, но това не пречи връзката им да се развие до етапа, на който я откриваме днес.

Към момента 35-годишната изпълнителка и 43-годишният актьор се подготвят за раждането на първото има дете - както отдавна знаем, двойката очаква момиченце. Бъдещият татко е особено развълнуван, за щастие, няма да чака още дълго, тъй като Кейти е в последните седмици от бременността:

"Много съм развълнуван. Обожавам да бъда татко на Флин и нямам търпение да отглеждаме още едно бебче в тези необикновени времена. Ще бъде ново за мен по толкова много начини, така че вече се вълнувам за тази нова част от живота ни, Кейти също. А Флин е направо на върха на щастието", признава още в интервюто актьорът.

More Love