Следва

Кендал Дженър отвори вратите на дома си за AD, ето какво си "откраднахме" от интериора

Ваканцията на известните: Даян Крюгер, искаме този бански!

И тези крака, моля!

Celebrities преди 3 години

44-годишната Даян Крюгер, в компанията на 51-годишния си любим Норман Рийдът и дъщеря им, която ще навърши две годинки тази есен, попада в "списъка с редовни заподозрени" на папараците все по-често. Тази седмица обаче, актрисата очевидно си е взела "mom's-day-off", защото порцията кадри, с която се сдобиваме, благодарение на зорките светски хроникьори, представя Даян, разхождайки се по плажа в Лос Анджелис, в собствената си компания и тая на абсолютно зашеметяващото й тяло, което, пределно наясно сме, не се дължи на банския, но много искаме да имаме и него. И как да не привлече вниманието на папараците, изглеждайки сякаш е излязла от картина...

Но нека да помечтаем за банския костюм - дело е на Oséree, цената му е £99.10 (приблизително 216 лева) с намаление от 60% (оригиналната цена е £247.75), а с малко повече внимание, вероятно ще успеем да хванем restock-а в Net-a-porter преди отново да се е изчерпал.


Цял бански костюм Oséree от Net-a-porter, 216 лева

Даян и Норман живеят в Ню Йорк, но по традиция прекарват летата си на Западния бряг. Даян пази личния си свят много ревностно, откъде не разполагаме с много и изчерпателна информация на семейството й.

Дори да споделя нещо лично в социалните мрежи (като снимка на дъщеря й), винаги е по много завоалиран и деликатен начин - един от последните й постове например, също е снимка на момиченцето й:

"Как е възможно един толкова малък човек да се нуждае от толкова много вещи?", пита се Даян, докато ние продължаваме да се питаме как е възможно да изглежда ТОЛКОВА добре?!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.