Филмите, за които всички ще говорят тази есен

Филмите, за които всички ще говорят тази есен

От адаптацията на "Ребека" по Netflix до нов Уес Андерсън с Тимъти Шаламе в главната роля - киното ще очарова на едро през идния сезон 

No Time To Die

Може би най-очакваният филм за Бонд в историята, благодарение на двойния малефактор: шестмесечното му забавяне заради пандемията и факта, че това е последният филм на Даниел Крейг като 007. "Смъртта може да почака“ най-накрая пристига в кината през ноември. Историята е традиционно проста и гениална: Бонд е върнат от пенсия като оперативен агент на ЦРУ, за да помогне за намирането на изчезнал учен. Филмът блести с присъствието на носителя на Оскар Рами Малек като злодей, докато Леа Сейду, Наоми Харис, Бен Уишоу и Ралф Файнс интерпретират предишни свои превъплащения в сагата. 
По кината - от 12 ноември.


Billie Eilish ще изпълнява водещата песен "No time do die" към новия филм на James Bond


Смърт край Нил

След адаптацията на "Убийството в Ориент Експрес“ (2017г.) по Агата Кристи, Кенет Брана се завръща в ролята на мустакатия детектив Еркюл Поаро в тази звездна версия на „Смърт край Нил“, в която ще видим и Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Дон Френч, Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Ема Маки, Софи Оконедо, Дженифър Сондърс и Летисия Райт. Заменяйки парния влак с круизен лайнер, от лентата струят на талази чувственост, изтънченост, сексапил и чутовна актьорска игра на красиви хора, блестящи в своите костюми и бижута - все пак става дума за каймака на висшето общество. Мистерията е съсредоточена върху убийство в любовен триъгълник. Кеф.
По кината - този октомври.  

Ребека

Вечният трилър на Дафне дю Морие се възражда от Netflix с нова филмова адаптация с участието на Лили Джеймс като втората г-жа де Уинтър, Арми Хамър като съпруга й Максим де Уинтър и Кристен Скот Томас като ужасяващата икономка на дома им, Мандерли, г-жа Данвърс. След като се впуска в брак с мъж, два пъти по-възрастен от нея и доста по-високопоставен, новата г-жа де Уинтър открива, че не може да овладее остатъчните енергии от предшественичката си, която изглежда изскача от всяко кътче на новия й дом. И това далеч не е всичко. Наситената атмосфера, пропита с потайност - с нож да я режеш, напомнят оригинала на Алфред Хичкок, но лентана изобилства от секси моменти, просто защото главните герои са по-страстно влюбени в този случай. Изобщо, перфектна актуализация за 21-ви век.
По Netflix - на 21 октомври.

The French Dispatch

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.