Следва

Наоми е СЪВЪРШЕНАТА корица: Vogue ноември 2020

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: Секси плетиво

Секси удобство за студените дни

Runway преди 3 години

Не е тайна, че жилетката има лоша рeпутация сред красивите жертви на модата.
Само споменаването й предизвиква асоциации с баби и библиотекарки, ама от строгите, но ако погледнате с нас дефилетата Есен/Зима 20/21 г. ще се убедите, че подобно сравнение е крайно несправедливо. 

Dolce & Gabbana

Като част от ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та я виждаме в различни пропорции: oбемна, crop, овърсайз, тънка и изискана. Съчетана с деним от седемдесетте (виж Chloé),  костюми с панталони (Coach 1941) или пола-молив (Fendi, Christopher Kane), удобството на плетивото не ни лишава и от впечатляващ стил, когато е съчетана удачно.

Dolce&Gabbana, винаги верни на италианската естетика, показват плетивото в предизвикателни комбинации,и го използват при луксозните си чанти и чорапи. Най-секси версията на сезона пристига с любезното съдействие на Jacquemus - супер изрязана и едва държаща се на едно, даже на половин копче.

Jacquemus

Coach

90-те години продължават да бъдат ключово влияние и ги виждаме отново в силуетите на плетивата. Референция на много дизайнерите е Дженифър Анистън като Рейчъл Грийн от култовите „Приятели“ и тънката, едва закопчана жилетка, в която често виждаме днешните икони на модата Кендъл Дженър, Бела Хадид, Хейли Бийбър...

Смятаме, че това е най-носимият и практичен тренд, който да приобщите към гардероба си този сезон. Вие решавате цветовете, силуета и дължината. Защото тенденциите са най-добре използвани, когато ги пречупим през личния си усет и стил.

Fendi

N.21

Emporio Armani

MSGM

Christopher Kane

Missoni

Chloe

Miu Miu

Miu Miu

Chanel

 Dolce & Gabbana 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 3 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.