Какво работи против косопад - най-добрите техники и продукти

Какво работи против косопад - най-добрите техники и продукти

Не губим време в напразни опити, взимаме PHYTO, най-доброто  

Косопадът засяга до 50 процента от жените и мъжете по света. Добрата новина е, че ако потърсим решение за проблема, ще го намерим на българския пазар с медицинската серия на PHYTO.

Загубата на коса не е повод за срам, особено когато може да ни даде улики за това какво се случва със здравето ни. Много жени не са наясно със своите хормонални проблеми или проблеми с щитовидната жлеза, например, докато не запишат час при дерматолог в търсене на лечение за косопада.

Сигурни сме, че всяка от нас има познат, близък или самата тя е част от тези незавидни 50 процентa, засегнати от неприятния и подкопаващ самочувствието проблем.

Косми по възглавницата, върху четката за коса или под душа, изтъняваща коса, загуба на обем и плътност, видим скалп - това са признаците за косопад. Съществуват различни видове спрямо причинителя - от генетиката до лошата грижа за косата или здравословен проблем, който кара имунната система да атакува космените фоликули.

Според дерматолозите е нормално да губим между 50 и малко над 100 косъма на ден, но ако забележим внезапна и видима загуба, е нужно да се обърнем към специалист. Има и някои други тайни и важни оръжия, изброяваме надолу: 

Уговорете си час за посещение при дерматолог
Колкото по-рано откриете причината, толкова по-голям е шансът ви да постигнете желаните резултати.

Мийте косата деликатно

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.