Следва

Есен навън, есен вкъщи

Емблематичните кино outfit-ти: от "Матрицата" до "Хубава жена"

С извънземната глава от "Пришелецът" и в кожените ботуши на Джулия Робъртс от "Хубава жена" 

All About Life преди 3 години

Емблематични дрехи и аксесоари от филми като “Матрицата“, “Хубава жена“, “Пришелецът“ и „Лабиринтът“ ще бъдат пуснати за продажба като част от годишния търг на Prop Store.

Сред 900-те акртикула за продан тази година е и пълната екипировка на Киану Рийвс, облечен като Neo през 2003 г. в “Матрицата“, която има приблизителна стойност между 52 000 и 78 000 долара. Ако това не ви гъделичка (или портфейла ви), офертиращите могат да предложат и механична извънземна глава със специални ефекти от класическата научна фантастика на Ридли Скот “Пришелецът“ от 1979 г.

Предлагат се и ботушите с високи токчета на Джулия Робъртс от “Хубава жена“, от 1993 година. А ако имате да похарчите 13 000 до 19 000 долара можете да си купите кристалната топка, снимки с автограф и билети от “Лабиринтът“ от 1986 г. с участието на Дейвид Бауи.


30 години Pretty Woman и историите на петте най-емблематични костюма на Вивиан Уорд


 

Без съмнение модната стилистика от “Матрицата“ ще се завърне през следващите години, с четвъртата част от франчайза светът ще се усеща все повече като симулация. А ние забелязваме инспирациите от филма по модните ревюта тази година :


ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: The Fashion Matrix


Дотогава Prop Store провежда виртуална изложба на артикулите в социалните си медии следващия месец, като действителният търг ще се проведе между 1 и 2 декември. Можете да се регистрирате тук и да похарчите малко пари за забавление. Ако ги имате, разбира се.

А за тези, които не могат да си го позволят, ето една емблематична сцена от "Матрицата", която да ви потопи в симулацията на агента Нео.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.