Следва

53-годишният танцуващ милионер Джанлука Ваки стана татко

Адел: "Вече не плача-потя се"

Hello, it's half of me...

Celebrities преди 3 години

Адел е една от най-обсъжданите жени в света, покрай приятелство й с принц Хари и Меган Маркъл след преместването им в Лос Анджелис и развода й с изпълнителния директор на благотворителна организация Саймън Конецки, до слуховете, че може би има връзка с рапъра Скепта.

В момента обаче най-вълнуваща тема за разговор около Адел е нейното удивително отслабване, 32-годишната певица свали 45 килограма по време на карантината. Говори се, че сиртуиновата диета е отговорна за загубата на тегло, но самата тя още не е коментирала дали това е така или не.


Адел: непосилната лекота на 50-те килограма плюс


Един от най-добрите приятели на Адел, комикът Алън Кар, призовава хората да спрат да се фокусират върху нейното отслабване. По време на неотдавнашно интервю в британското сутрешно предаване ”Lorrain“, Кар коментира шума около известнaта си приятелка: „Всичко, което се коментира в момента, е нейното отслабване - което всъщност леко ме дразни, защото забравяме за нейния огромен, прекрасен певчески талант“, казва водещата Кристин Лампард. "Но всеки път, когато тя публикува снимка, това става водеща новина." "Знам. Знам"- отговоря Кар. "Мисля, че тя винаги е била прекрасна, с тези очи и с тези устни. Но съм съгласен с теб, Кристин. С Адел някак си хората забравят какъв е смисълът, ако просто се притеснявате какъв размер гащи носи, то тогава защо й е този глас. Това е онзи вдъхновяващ, страхотен глас."
Кар също се шегува, че феновете на Адел трябва да се притесняват само ако "гласът на носителката на Грами" отслабне.  

Всъщност Адел не е издавала нова музика от пет години, но певицата продължава да привлича внимание към себе си. Феновете й забелязват нейната трансформация в началото на 2020 г., когато Адел публикува снимки в социалните мрежи, като под една от тях пише: „Преди плачех, сега се потя.“


Треньорът на Адел разказва за драстичната трансформация


Изпълнителката на песента ‘Someone like you’ не коментира отслабването си до тази седмица, когато се качва на сцената, като водеща на Saturday Night Live. Тя започва началния си монолог с думите: „Знам, че изглеждам наистина много различно, откакто ме видяхте за последно. Но всъщност, поради всички ограничения на COVID... трябваше да пътувам с по-малко багаж и можех да взема само половината от мен. И това е половината, която избрах.“


Адел на Карибите, отслабнала до неузнаваемост



След това Адел направи невероятно шоу, изпълнявайки най-известните си песни по време на комедиен скеч и дори се снима във видеоклип с Кейт Маккинън, който вече завладя социалните медии.

Изглеждаш прекрано, Адел, както винаги! А вие можете да се насладите на комедийния й монолог от Saturday Night Live тук:

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.