Следва

Колко важен може да бъде един аксесоар?

Кой е съпруг номер 3 на Скарлет Йохансон?

Най-горещата новина гласи, че Скарлет Йохансон и писателят на SNL Колин Йост са официално женени

Celebrities преди 3 години

Новината излиза по доста нетрадиционен начин - чрез публикация в Instagram, споделена от Meals on Wheels America, показваща снимка от ферибота на Стейтън Айлънд с вързани кутии с надпис „Just Married". Meals on Wheels America издава, че двойката сключва брак на „интимна церемония с най-близките си хора, следвайки мерките за безопасност от COVID-19". Публикацията продължава, призовавайки хората да даряват средства за организацията, която осигурява храна за уязвими възрастни хора.

Това е първият път, когато Джост се омъжва, въпреки че Йохансон има двама бивши съпрузи: актьорът Райън Рейнолдс от 2008 до 2011 г. и журналистът Ромен Дауриак от 2014 до 2017 г., с когото имат дъщеря Роуз Дороти Дауриак.


Трети път за щастие: Скарлет Йохансон ще се жени!


Въпреки че двойката излиза само от три години, те имат дълга история, започнала на работното място на Йост, Saturday Night Live на NBC.

Колин Йост работи в SNL от 2005 г.

Йохансон обявява пред The Hollywood Reporter, че среща Йост през 2010 г., докато се появява в един от неговите скечове за SNL, Джост разкрива пред Entertainment Tonight, че всъщност двамата се запознават през 2006 г., когато Йохансон е домакин на шоуто за първи път. Оттогава 35-годишната актриса е водеща на комедийното шоу, излъчвано на живо още пет пъти, а Йост печели място за водещ на сегмента на SNL "Weekend Update".

През май 2017 г. Life & Style съобщава, че колегата им от SNL Кейт Маккинън урежда среща на Йохансон и Йост. Същия месец двамата са забелязани да пристигат заедно за участието в SNL и според Page Six, "са хванати да интимничат поне два пъти" по време на събитието. Със сигурност може да се каже, че общото им чувство за хумор дава силен старт на връзката им. През май 2019 г. неназован източник издава пред сп. People: "Скарлет харесва сарказма и остроумието на Колин. Сързва ги любовта към мръсния хумор и възмущението от това, че политкоректността убива свободата на изразяване, което пък води до неглижиране на редица значими социални проблеми. Изобщо двамата имат много общи неща."

Колин Йост е романтик по душа, според Скарлет Йохансон

След ангажимента им през 2019 г. Йохансон разкрива супер романтичния начин, по който Йост й е предложил. В интервю за Ellen The Degeneres Show, тя споделя: "Той е много очарователен. Беше много личен и специален момент, когато някой ти каже, че иска да сподели остатъка от живота си с теб, това е прекрасно, вълнуващо и неповторимо."

Шест месеца по-късно, по време на заключителния си монолог, докато отново води SNL, Йохансон благодари на актьорите и екипа, добавяйки специална вметка, предназначена само за Йост. "Просто искам да кажа, че това място означава толкова много за мен. Имам толкова много приятели, но което е по-важното - тук срещнах любовта на живота си", казва звездата, преди да целуне Йост.

На червения килим на наградите Еми през 2017 г. Йост разказва пред Entertainment Tonight за Йохансон така: "Тя е прекрасна. Сега работи, иначе в противен случай щеше да е тук. Тя е доста готина ... Трудно е да откриеш някакъв недостатък у нея, просто е страхотна."

Ясно е, че между тези двама протича специална енергия и дори пандемията не може да попречи на любовта им. Желаем щастие!

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.