Следва

Невероятна! Мелания Тръмп гласува в Gucci

Годежът на годината: Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Гуен Стефани и по-младото й гадже, Блейк Шелтън, най-после се сгодиха.

Celebrities преди 3 години

51-годишната певица оповести новините с Instgram пост на 28.10.2020 - сладката целувка между младоженците е доказателство, че любовта им е истинска и жива: "Да, моля!" e отговорът на Гуен. 44-годишната кънтри звезда Блейк сподели същата снимка и написа: "Благодаря ти, че спаси моята 2020-та... и целият ми останал живот... Обичам те. Чух ДА!"


Треньорите от The Voice са във връзка от 2015-та, след като и двамата претърпяват разводи с бившите си партньори. Шелтън и Миранда Ламбърт се разделят тихо и почти незабележимо през юли 2015-та, месец по-късно Гуен и Гавин Росдейл обявяват, че поемат по различни пътища и се развеждат официално през април 2016-та.


Гуен Стефани призна. Има връзка с Блейк Шелтън


В началото на октомври, певицата участва в интервю на Today with Honda & Jenna, където е попитана за потенциален годеж с Блейк след пандемията: "О, това е наистина добър въпрос", отговаря тя. "Добрата новина е, че все още се харесваме много. Това е добре. Не знам. Ще видим какво ще се случи."  Шелтън пък намеква в друго интервю, че именно натам са се запътили нещата: "Вече сме заедно от пет години, вярвате или не. Работили сме заедно и сме писали заедно", обяснява той. "Така че, в този момент от връзката ни е нормално да търсим кое е следващото нещо, което все още не сме постигнали."


Двамата не се крият особено и не се притесняват да показват любовта си в социалните медии или на телевизионния екран. Звезданата двойка споделя с феновете си щастието, което изпитват един от друг, уроците, които научават заедно, подкрепата, която си дават. "Научил съм много от нея - да не съм толкова емоционално избухлив колкото бях преди", споделя той.
"Тя със сигурност ми помогна да се успокоя." Явно успяват да намерят хармонията и баланса в съвместния си живот.

Миналата година двамата дори си купуват обща къща в Калифорния. Съвместният им живот обаче идва с предизвикателството Шелтън да се сближи и да създаде връзка с тримата синове на Гуен - Росдейл-Кингстън, на 14, Зума, на 12, и най-малкият Аполон, на 6. Е, явно Блейк е добър и се справя с децата, защото Стефани споделя в интервю колко е впечатлена от родителските му умения: "Всъщност, той е добър татко. Помага ми много, така че буквално стигам до точката, в която съм: „Трябва да се прибереш, имам нужда от помощ! Трудно е. Имам три момчета."  Хм, браво, Шелтън!

Хараесваме ги много, сладки и приятни са, и нямаме търпение да видим Гуен в булченска рокля. Пожелаваме им една красива сватба и щастлив брак!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.