Истината за връзката на Хелена Бонъм Картър с Тим Бъртън

Истината за връзката на Хелена Бонъм Картър с Тим Бъртън

Докато Тим и Хелена са заедно в продължение на 13 благодатни години и им се раждат две деца, те решават да не се женят

 

Хелена Бонъм Картър остава доста мълчалива за раздялата с бащата на децата си - Тим Бъртън. Това е донякъде изненадващо, като се има предвид колко словохотлива е актрисата, особено когато говори за персонажите, които пресъздава на екран. Но звездата на The Crown (която има някои прилики със самата кралска особа, изиграна от нея - принцеса Маргарет) не е толкова подробна по отношение на раздялата, случила се през 2015-та, с известния режисьор на Батман, Beetlejuice и Big Fish.

Наскоро Хелена Бонъм Картър повдигна завесата на връзката си с Тим, нейния разпад през 2014 г., работната им колаборация и романа, който споделят в продължение на 13 години, както и за общите им деца.

Да се ​​каже, че аферата им е нетрадиционна, значи да я подценим... И така, нека да се разровим малко и да научим какво се крие зад раздялата им.

Двойката се среща на снимките за „Планетата на маймуните" и оттогава води, меко казано, нетрадиционен съвместен живот.

Според Vanity Fair, Хелена и Тим се запознават на снимачната площадка на „Планета на маймуните" през 2001 г. По време на снимките на филма двамата си падат един по друг, но нещата са нелесни. По това време Тим има връзка, съответно всичко се обърква, когато решава да я прекрати.

Докато Тим и Хелена са заедно 13 щастливи години и имат две деца, те решават да не се женят. Бракът просто не е за тях, макар че никога не става ясно защо бягат от подписа.

Те също така живеят в две съседни къщи. Двете пространства имат малка прилика в дизайна. Всъщност едната къща е изградена и обзаведена по вкуса на Хелена, а другата - на Тим. Тя се шегува, че къщата й прилича на нещо, сътворено от художничката и детска писателка Беатрикс Потър, докато в тази на Тим има Oompa Loompas, скелети и топки от слуз.

Просто имаме две къщи, свързани една с друга, защото моята е твърде малка - казва Хелена пред The ​​Telegraph. - Виждаме се толкова много, колкото всяка друга двойка, но връзката ни се засилва, като знаем, че имаме лично пространство, в което да се оттеглим... Тим хърка и това е сериозен мотив. Опитваме да решим проблема с много средства, които обаче не работят. Той има изкривена носна преграда и не иска операция."

Мистерията зад скъсването

Успешната актриса, която току-що изгря и като Енола Холмс в Netflix, хвърля светлина върху това как тя, Тим и двете им деца, Нел и Били, се адаптират към новия си живот.

Според The ​​Daily Mail, на Хелена й е най-трудно да свикне с това, че децата не са наоколо през цялото време. Целият процес на споделено попечителство е истинско предизвикателство за нея и цялото семейство.

„Жестокостта на развода е изключителна. Но след това стигате до момент, в който все едно си казвате: "о, най-сетне тази седмица имам почивка! Някои моменти от раздялата са много удобни."

На въпроса защо точно са се разделили, Хелена отговаря:

„О, не мога да говоря за това. Добър опит от ваша страна, все пак! Дължа го на децата да не вдигам шум около раздялата ни. Както и към Тим, аз го уважавам. В най-добрия смисъл на думата, мисля, че има моменти, в който хората понякога се приспособяват един към друг за определено време и ако можете, осъзнавате, че вече сте си дали всичко, което можете, и че ако нещата останат същите, ще спрете еволюцията на другия, а това е нещо, което не трябва да позволяваме... Така че..."

Работата с Тим забива огромен клин в отношенията им

През октомври 2020 г. Хелена споделя автентичната история за работата с бившия си партньор. Разбира се, като се има предвид факта, че тя и Тим правят много филми заедно, Хелена многократно е обяснявала какво значи да работиш с романтичния си партньор. Този път обаче запазва малко повече дистанция за всичко това.

На въпрос по време на интервю с Louis Theroux и BBC Sounds, тя отвръща:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.