Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 12

Намери ли Колин Фърт своята Бриджит Джоунс?

Сладки! 

Celebrities преди 3 години

60-годишният ни любимец е разведен от вече година (за любовната му история с Ливия четем ТУК), но май не му се стои много време сам, за което го оправдаваме, понеже знаем, че има Луна в Телец... Преди броени дни е папарашки хванат в крачка (буквално) с водещата на BBC новините - Джоана Гослинг, и двамата небрежни, с шапки и по дънки, съвсем синхронни!


Какво може да иска едно момиче?


Джоана е с 11 години по-млада от Колин Фърт, обича котки и здравословни диети (lucky she!), също разведена от някоко години, тоест двамата някак съвсем си пасват, без да имаме предвид онова за последния влак. Връзката им не е официално потвърдена, но на нас ни се струват много cute, а на вас? Анкетата ни е долу.

 

Анкета

Колин Фърт + Джоана Гослинг =

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.