Следва

Всички носят: пръстени като устни и откъде да си купим

Grammy по наследство: Айви Картър превзема голямата сцена

Блу Айви е най-младият артист, номиниран за Грами в историята

Celebrities преди 3 години

Почти на 9 години и с достойна кариера. Тя е един от най-младите хора, номинирани някога за "Грами". Името на осемгодишната Айви не фигурираше в списъка с номинираните за 2021-та до скоро. “Грами“ актуализираха уебсайта си на 11 декември, включвайки нигерийската певица Wizkid за участието си в "Brown Skin Girl", както и самата дъщеря на Бионсе.

Песента "Brown Skin Girl" празнува тъмнокожите жени, показвайки в клипа емблематични лица като Лупита Нионго, Наоми Кембъл и Кели Роуланд. В нея Айви изпява текста “Обичам всичко в теб, от къдриците до всяка една извивка" в началото и края на песента и това й печели и номинация "Грами". А красивото момиче дори е посочено като съавтор на песента заедно с родителите си, Wizkid и SAINt JHN, и други.

По-рано тази година Айви спечели наградата NAACP за участието си в песента, която беше включена и в албума The Lion King: The Gift. През есента на 2019 г. тя спечели и награда за писане на песни на BET Soul Train Awards. "Тя е много нахъсана, енергична и знае какво иска", каза източник пред People миналия юли.


Black is King: африканската приказка на Бионсе



Бионсе показа редки кадри на близнаците


След раждането на вече двегодишните близнаци, Сър и Руми, Блу приема ролята си на голяма сестра и на артист, което ни радва страшно много. Тя направи семейството си много гордо, най-вече баба си: "Поздравления BLUE IVY за  наградата NAACP за изпълнение и писане на "Brown Skin Girl" от албума The Gift. Най-младият изпълнител, спечелил голяма награда. Баба е толкова горда от теб, на 8 години !!!! Ти даваш глас на всички красиви кафяви момичета “, сподели Тина Лоусън в Instagram по-рано тази година.

Нямаме търпение да разберем дали Айви Картър ще стане и най-младият носител на награда "Грами"  на 31 януари, 2021 г.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 10 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 6 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.