Следва

All I Want for Christmas Is You

"Cardi B пробва... "

Рап звездата танцува балет, играе баскетбол и какво ли още не

Celebrities преди 3 години

Тази година основно наблюдавахме живота на известните личности в Инстаграм. Социалната мрежа предприе редица промени по приложението, за да направи преживяването още по-"социално". Смело можем да твърдим, че Инстаграм изпревари Фейсбук и Туитър, като се превърна в най-предпочитаното "социално" пространство.

IGTV е една от най-новите опции на приложението и позволява на по-големите акаунти да качват видеа с продължителност до 1 час, но интересното не спира дотам. Следващото най-добро нещо, което Инстаграм предостави, е риалити шоу с Cardi B, което стартира на 17 декември.

Риалити шоу в Инстаграм? Да, точно така, и то с най-скандализиращата рап звезда. Новата поредица на Cardi B, озаглавена "Cardi Tries...", проследява звездата, която се потапя в дейности, които никога не е вършила досега. Рапърката се завръща в света на риалити телевизията, след като напусна шоуто "Love and hip-hop“ през 2016 г. В първия епизод наблюдаваме Cardi в пачка, изпълнявайки port des bras под ръководството на известната танцьорка и актриса Деби Алън, виждаме я как се учи да прави суши и го сервира в ресторант; влиза във фабрика за производство на перуки под прикритие и играе баскетбол. "Била ли си на балет преди?", пита Деби. "Преди бях стриптизьорка“, отговаря Карди, смеейки се.

Новата поредица е от осем епизода и е създадена от Facebook Messenger и Jesse Collins Entertainment. Всъщност е част от новата функция на Watch Together, където семейства и приятелите могат да гледат съдържаниетo заедно в реално време във Facebook Messenger и Instagram. "Cardi Tries..." дебютира нов епизод всеки четвъртък от днес до 4 февруари. Гледаме и се смеем тук.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.