Следва

Хари Стайлс, Фийби Уолър-Бридж, Gucci и Swarovski: започваме 2021-ва подобаващо

Royal family 2021 edition: чакани бебета и звездни юбилеи в живота на Кралското семейство

В първите дни на 2021 - какво вещаят звездите за Кралското семейство през новата година

 

Celebrities преди 3 години

През миналия януари никой не допускаше какво точно ни готви 2020-та, дори кралските особи. Новината е, че 2021 г. идва с редица важни събития, които Кралското семейство ще празнува през новата година. Ето какво предстои на най-обсъжданата фамилия в света: 

100-ият рожден ден на херцога на Единбург

Херцогът на Единбург ще празнува 100-ия си рожден ден през юни 2021 г. Дори далеч от държавни задължения, херцогът на Единбург се очаква да организира специално събитие, с което да отбележи годишнината на 10 юни. Любопитно ни е дали съпругът на кралицата също ще получи специална възпоменателна картичка за рождения си ден, каквато Нейно Величество изпраща на всички, които навършват 100 години?

Десетата годишнина от сватбата на херцога и херцогинята на Кеймбридж

Херцогът и херцогинята на Кембридж отбелязват 10-тата годишнина от сватбата си през април 2021 г. На 29 април се навършва десетилетие от сватбата им в Уестминстърското абатство. Това е една от най-емблематичните кралски сватби на всички времена. От 2011 г. двойката посреща на бял свят три деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Може би Кейт и Уилс ще отбележат своя крайъгълен камък с обратното пътуване до дестинацията, където прекарват медения си месец, Северния остров на Сейшелите.

Кралски бебешки премиери

Принцеса Южени, внучка на Кралицата от сина й Андрю, и Джак Бруксбанк ще посрещат с добре дошло първото си бебе през новата година.

Принцесата и съпругът й анонсираха, че са в очакване на първа рожба в началото на тази година, като споделиха новината в Instagram през септември 2020-та така: „Джак и аз сме много развълнувани от това какво ни чака в началото на 2021...". 

Зара Филипс, пък, най-голямата внучка на Елизабет II, и съпругът й Майк Тиндал очакват третото си бебе през годината. 

Съвсем наскоро Зара и Майк Тиндал потвърдиха публично, че ще посрещат третото си дете през 2021 г. Майк сподели новината в подкаста, на който е ководещ, наречен The Good, the Bad & The Rugby, през декември 2020 г., разкривайки: „Това е добра седмица за мен - трети Tindall е на път". 

Херцогинята на Кеймбридж - Катрин - също ще бъде леля за втори път, тъй като сестра й Пипа е бременна с второто си дете.  

More Celebrities