Следва

Louis Vuitton, Fall 2021, READY-TO-WEAR

We love: дъщерята на Джъд Лоу за La Perla

Тя е актрисата и модел Iris Law, лицето на новата колекция на La Perla, вдъхновена от 80-те, еманация на свободната женственост на десетилетието

 

All fashion преди 3 години

В Instagram необработените лични снимки на Айрис Лоу събират десетки хиляди харесвания всеки ден. 20-годишният модел, муза, актриса и дъщеря на британските актьори Джъд Лоу и Сейди Фрост, и кръщелница на Кейт Мос, използва своята креативност и човеколюбив мироглед, за да разпространява позитивност сред своите последователи. Преди да направи актьорския си дебют в предстоящия мини-сериал за "Sex Pistols", режисиран от Дани Бойл (режисьор на филмите Transpotting и "Беднякът-милионер"), Лоу играе ролята на муза в новата колекция на италианската La Perla. Вдъхновена от 80-те години и женската сила, характерна за онази епоха, кампанията е проектирана от жени за жени и разказва удивителната си история в най-женския месец на годината.

Следва разговор с ослепителната Лоу за специалната колекция и за това, което дава простор в творческия порив на младите таланти.

Какво е за теб да работиш с фотограф като Индиго Левин (Indigo Lewin) по тази кампания на La Perla, представена в "месеца на жените"?
Айрис Лоу: Работата с Indigo е мечта! Обичам работата й и начина, по който тя така красиво снима жени. Тя игнорира общоприетия калъп и мъжкия поглед, и се подчинява само на завладяващите дизайни на La Perla, които по магичен начин овластяват жените и ги карат да се чувстват секси заради самите себе си. 

Тази капсулна колекция празнува десетилетие, откакто отстоява женствеността на 80-те. как продължавате традицията?
А.Л.: Надявам се да бъда положителен пример за подражание на жените. Да си жена е толкова красиво. Да прегърнеш женствеността си и да си позволиш да се чувстваш секси също е важна част от това. La Perla е основана от жена и винаги е имала за цел да възхвалява женствеността и женската форма, така че наистина съм щастлива, че се вписвам в духа и концепцията на бранда.

Как те вдъхновяват жените в живота ти и обратното - как ти успяваш да ги вдъхновиш?
А.Л.:
Жените в живота ми ме вдъхновяват всеки ден с тяхната доброта и трудолюбие. Наистина ми харесва да създавам хубави поводи, за да се съберем отново или да изненадам близките си, така че се надявам да вдъхновя семейството и приятелките си да се ценят и да се радват максимално една от друга. 

Присъствието ти в социалните медии се отличава с уникална увереност - какво правиш, за да се чувстваш така сигурна в себе си?
А.Л.:
 Благодаря всеки ден за това, което имам, и не се фокусирам прекалено как изглеждам, защото визията не трябва да е най-важното нещо в живота. Опитвам се да се съсредоточа повече върху нещата, които правя в живота си, за мен или за другите.

Кои са за теб модните и/или музикални икони от 80-те и защо?
А.Л.:
Грейс Джоунс и Лий Бауъри за мен са олицетворение на революционните модни икони. Те не се страхуват от риска. Виждам невероятни снимки на Грейс, облечена в La Perla през 80-те години - тя просто излъчва увереност и безусловна женственост. Моли Рингвалд също е истинска икона от 80-те - обичам нейната лекота и пълните й устни. 

Кои са любимите ти модели от тази капсулна колекция?
А.Л.:
Любими са ми корсетите. Нямам търпение да ги облека и съчетая с мини пола или къс панталон. Страхотно е как много от моделите в колекцията са наистина универсални. Можете да ги носите като бельо, но също и като връхни дрехи, като ги съчетаете с нещо друго в собствения си гардероб. Позволяват ви да експериментирате!

Новата колекция на La Perla е тук.

Интервюто с Айрис Лоу е със съкращения от LOfficiel. 

More All fashion