Следва

Кой как избра да се рекламира: щерката на Мадона за Marc Jacobs

Кой как избра да се рекламира: Парис Хилтън за Lanvin

Френската Модна къща избра Парис Хилтън за свое рекламно лице за кампанията си Пролет/Лято 2021. Брандът обяви новината с видео в Instagram, в което Хилтън слага подписа си над логото Lanvin 

 

All fashion преди 3 години

"Когато започнахме да обсъждаме кампанията, знаех, че искам да покажем Парис Хилтън както никога преди, - разказва креативният директор на Lanvin Бруно Сиалели. - Исках да направим нещо чисто и култово". Най-старата постоянно действаща Модна къща във Франция, Lanvin, е основана от Жана Ланвен през 1889 г. Естетиката й отразява ренесанса и непрекъснатите преобразования на посланията й във времето. Имено на това залага Сиалели, начело на марката вече втора година, решавайки да отпразнува еволюцията на Хилтън - бизнесдама, модел, диджей, активист, и, почти сигурно, първият в историята инфлуенсър - в кампанията на бранда. 


Парис Хилтън в рекламната кампания на Lanvin, Пролет/Лято 2021

"Тя дефинира епохата, - казва дизайнерът. - По начина, по който се облича, с блясъка, с кученцето под мишница - в 2000-те тя е изключително интересна и различна". Но, както е обещано, този персонаж не присъства в кампанията. Парис е неузнаваема, едновременно и свръхелегантна, в издължените силуети, фирмени за Ланвен, с перфектния си боб, с въздушното си и едновременно категорично присъствие. Lanvin показва по-меката и ефирна страна на звездата с помощта на Мерт Алас и Маркус Пигот. "Хората най-накрая ще видят истинската Парис", - твърди самата Хилтън.

Изключителният фотографски дует, който Парис нарича "любимите ми фотографи в света", несъмнено е точният избор за снимките. Както казва Сиалели пред Vogue, "това е в тяхното ДНК на фотографи - да разкрият неподозираните страни на известните хора". 

"Знам, че в модата всеки тълкува нещата различно, - казва Парис Хилтън. - Винаги ми е харесвало да използвам красотата, дрехите и модата, за да се почувствам силна, и наистина вярвам, че тази кампания на Lanvin е отличен пример за това. Когато видях първите снимки, след като Бруно ми ги изпрати, буквално плаках от щастие". 

"Вижте мекотата в образа, - допълва Сиалели. - Тя изглежда като истинска, по-уязвима версия на самата себе си". Това е обмен между старото и новото, употребата на миналото за създаване на бъдещото. Този обмен обединява неуморно развиващата се Парис и историята на Къщата. Съвсем отскоро сгодена за Картър Реум, Парис казва, че настоящата кампания на Lanvin я пердставя точно като човека, който винаги се е стремила да бъде: "Готова съм да бъда тази, която съм в действителност".  


Парис Хилтън каза Да! навръх 40-ия си рожден ден на частен остров


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.