Следва

Foreo Bear или как спортува лицето ни

Най-хубавото дуо на Esthederm

DEAL OF THE DAY! 

Face преди 2 години

Най-хубавите неща са запечатани с целувка или запечатани с покупка. Затова мечтателния си French Exit ден, за който с мечтание разказваме ТУК и преживяваме мислено отново и отново, завършваме подобаващо, отпочинали и омагьосани, купувайки си вълшебния изкусителен козметичен ритуал, овладян до съвършенство в по френски красива кутия. 


 French Exit: Красив живот по френски - любов и Esthederm Paris


Тези продукти на Esthederm преобразяват кожата, даряват я с хидратация, комфорт и мекота и същевременно я защитават от вредното действие на свободните радикали. Комплектът съдържа клетъчна вода спрей Eau Cellulaire в сребърен флакон от 100 мл и клетъчен крем Eau Cellulaire 50мл. Лимитирано предложение на специална цена в кратък срок и с ефект, в който се кълнем. Защото резултатите и нежността са безценни. 

Резултатът, накратко: Клетъчната вода дарява незабавен комфорт и изключително освежаващо усещане, а при рутинно ползване, клетъчният метаболизъм е оптимизиран, младостта на кожата е съхранена и тя е по-устойчива на оксидативния стрес. В дългосрочен план, най-важният за нас, кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е великолепно хидратирана. Следва кремът, който още с първото докосване до кожата доставя моментален овлажняващ ефект. Тя е енергизирана, успокоена, мека и сияйно здрава. А ние - щастливи...

Най-хубавото дуо на Esthederm е налично ТУК, с тази козметика всеки ден е като Един ден в Париж...

More Face