Следва

Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли в Ню Йорк

Златни Crocs на Оскарите? ДА!

Като музикален директор на Оскарите 2021г., Questlove не се нуждае от твърде изпилен тоалет за червения килим

Celebrities преди 2 години

Всъщност по-голямата част от тоалета му е съвсем проста: черно сако, чифт широки панталони и Crocs (Четете още: Crocs превземат модния свят). Ама, грозни били, ама, кич били. Може, но в случая не иде реч за стандартните гумени чехли, с които вечно идентифицираме чичо доктор, независимо че кроксовете отдавна са култов моден чепик. В конкретния тържествен случай - 93-ата церемония по награждаването с Оскар, имаме чифт гумени чехли с дупки и нахална едра и заоблена кройка, сякаш докоснати от Цар Мидас. Някой безразличен? Някой невидял? Някой не чул? Няма! Нормално, при положение, че говорим за 24 карата gold. 

Изборът на златни обувки от Questlove се вписва в малката, но надяваме се, набъбваща тенденция да се показват нетипични аксесоари на червения килим. На миналата церемония на наградите Грами, Bad Bunny пристигна със слънчоглед в ръка, идеален къс пас към визията му, докато през 2017 г. Джейдън Смит донесе собствените си прясно отрязани расти на Met Gala. Идеята да донесете или облечете нещо, което не спазва класическите традиционни правила на червения килим, е обезателно освежаваща. Добавя лекота към събитието, което обикновено се бележи от изключителни модни демонстрации, като лебедовата рокля на Bjork, например. Фънки допълнения от този тип не отклоняват твърде много приносителя си от официалния външен вид, но придават на тоалета истинско усещане. Златните Crocs на Questlove не би трябвало да предизвикват ахкания, а по-скоро усмивка. Което и направиха. Бравос!


Bad Bunny


Джейдън Смит


Bjork

More from View Sofia

Още в подкрепа на тезата, че дъщерята на Моника Белучи е новото голямо име в модата

Celebrities преди 9 месеца

Надали има човек по света, който да не познава миловидната Дева - момичето на мама Моника Белучи и татко Венсан Касел. Тя крачи стремително към върховете на модата, снима сесия след сесия и реклама след реклама и, макар и само на 18, е отличен пример, че непо-бебетата се оправят прекрасно, с или без непосредствената помощ на звездните си родители

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.