Следва

"Стара книга за нова!" с Bulgaria Mall и Booktrading

The One Where They Get Back Together: Новият тийзър на "Приятели"

Вчера HBO обяви, че продължението на легендарното комедийно шоу ще бъде излъчено на 27 май

 

Movies & TV преди 2 години

Спомним ли си как лежим по пижами и ядем сладолед посреднощ, кискайки се и радвайки се на Ню Йорк, на 90-тарския стил, на хубавите хора, на леко нелепия хумор, ни става мило. Затова вчера, когато видяхме новия тийзър на "Приятели" се развълнувахме приятно. 

Шестимата сладури - Джен Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър се разхождат прегърнати и хванати за ръце. Клипчето е кратко, тихо, задушевно, което ни навежда на мисълта, че продължението ще е по-спокойно, но това не приглушава вълнението, с което чакаме по-следващата сряда.

Самите актьори споделиха добрата новина и виждаме, че те се радват не по-малко от нас: "Това не се случва всяка година. Не се случва дори не на всеки 10 или 15 години. Толкова съм щастлива, че имах възможността да се събера с приятелите си. И то по-хубаво от всякога", написа Кортни Кокс.

Разкрити са и още подробности от създателите на специалния епизод. Знае се, че поканени знаменитости са участвали в продукцията, и списъкът е доста впечатляващ: Дейвид Бекъм, Рийз Уидърспун, Синди Крауфорд, Лейди Гага, Кит Харингтън, Джъстин Бийбър и много други ще се появят в кадър. Специалният епизод е заснет през април за три дни на знаменитата сцена в Warner Bros. Studios в Холивуд, където емблематичното шоу се снима от 1994 до 2004 година. Знаем, което е и най-странното, че сценарият за епизода е напълно различен от класическите серии на "Приятели" - звездите се обръщат към публиката и след това ще влязат в ролите си.


9000$ за парка Balenciaga или евтният вариант на Джоуи Трибиани?


Може би няма да е велико, може би няма да е толкова смешно, колкото преди, но самият акт на Reunion, повторното сближаване в името на нещо old but gold е радостен. Вечерта на 27 май сме заети, с Приятели... 


Friends will be FRIENDS


 

More Movies & TV