Следва

Sexy: Ким Кардашян в бяла дантела на посещение във Ватикана

Positive dating: ВНИМАНИЕ, зелени флагове!

На всички ни е омръзнало да следим за червени флагове, докато прекарваме време с някого. И да, знаем че не бива да сме заинтересовани от някой, който нарича бившите си „луди”, или такъв, който мисли, че да държи речна риба на профилната си снимка в тиндър го прави секси

Health преди 2 години

Червените флагове са там, за да ни спестят нерви и услилия навреме и би следвало да са от нашия отбор, но понякога се случва да сме толкова обсебени от това да следим за тях, че подминаваме зелените. Женската природа по-често ни кара да знаем какво не искаме, отколкото какво искаме, затова е важно да разпознаем нещата, които желаем да открием в потенциален партньор.

Зелените флагчета са онези гласчета в главата, които ни казват: "Да, този човек си заслужава, дай му шанс”. Добрите новини са: въпреки че всеки има различни предпочитания, все пак съществуват няколко универсални неща, които се явяват като залени флагове, независимо с какъв човек излизаме. Не е задължително срещите да са военна зона, в която да сме в постоянен защитен режим. Затова, позволете ни да преобърнем гледната точка и да ви представим положителните действия, за които също да се оглеждате.


Ако сладурчето ви пише ТАКИВА съобщения, бягайте с 200


1. Смяната на навици е трудна, затова започваме с нещо очевидно, но underrated. Когато той помни малките неща. Името на най-добрата ни приятелка, как пием кафето си и подобни неща от ежедневието. Това, разбира се, изобщо не означава, да го изпитате при следващата ви среща, за да проверите дали е the one.

2. Вярно е, че живеем в политически коректен свят и това понякога ескалира. Когато обаче разпознаем вярванията и мненията на някого върху теми като религия или социални проблеми например, това се появява като важен аспект в решението дали искаме да сме около този човек, според сексолога Ашли Таунс. Ние сме напълно съгласни, защото расист, хомофоб и сексист не е топ комбинация и в никакъв случай a dream match.

3. Когато той споменава за близки приятели или семейството си е обикновено индикация, че цени връзките си и има искрени отношения с хората в живота си. Това е доста очевиден зелен флаг, но на бас, че не се бяхте вглеждали в него.

4. Когато той иска да получи ъпдейт върху важните неща от живота ни - "Как мина презентацията на проекта ти?”, "Как беше партито в събота?”, "Как е майка ти?”. Все въпроси, които индикират, че е заинтересован и пристрастен... наострете ушите за подобни.

5. Отстъпва ли мястото си на по-възрастни и задържа ли вратата отворена? Как разговаря с персонала в ресторанта? А би ли помогнал на някого с тежък товар? Ако сте объркани какво в крайна сметка наистина означава "добро отношение”- ето това е. Експертът по връзки Джайда Первис казва на това зелени флагове - ние също.

6. Когато доброто отношение е насочено към нас без очаквания за нещо в замяна, също е от значение. Като се поинтересува дали си гладна или те изпраща до вас, за да си в безопасност на всяка цена - това е то. Макар че този параграф е работещ, ако човекът вече се е отбелязал по предния. Вярваме, че джентълмените още съществуват.

7. Приоритизира и времето за себе си - независимо дали с тренировки, медитация, четене или хобита, времето за менталното и физическото здраве говори добре за него не само като мъж, а и като човек въобще. И когато успява да жонглира едновременно с времето си, с приятелите, със семейството и времето с теб... he’s a keeper.

8. Дамите сме ясни, но господата също трябва да са наясно какво искат, какво не искат и да са способни да помогнат да разберем от какво имат нужда в отношенията. Ако "Имах кофти ден” означава, че иска малко време за себе си, то ще те потърси утре, за да уговорите нова среща... тук говорим за здравословни граници.

9. В точка 2 говорихме за мнението му върху важните въпроси, които му задаваме, а тук допълваме с внимание върху въпроси, които той задава и дали му пука за отговорите, които сами даваме в разговор. Когато комуникацията се получава, тя е лесна и открита. Тогава той изслушва мнението ни и не говори само за себе си.

10. За здравословно се смята и когато мъжете са търпеливи с времето си за опознаване и не бързат да определят отношенията помежду ви. Отношенията се нуждаят от време, за да се развият. Търпението е добродетел и зелен флаг.

11. Колкото и важна да е индивидуалността и колкото и секси да е бунтарското в някого, когато той има модели за подражание измежду различни възрасти и полове, това най-често говори, че уважава чуждите мнения и е в състояние да разпознае набора от неща, които заслужават внимание според вярванията, които има като човек. Да показва възхищение рефлектира върху способността му да се свързва с хората.

12. Когато се обажда и пише, когато е казал, че ще го направи, появява се навреме за уговорките и комуникацията е консистентна, това са само и единствено зелени флагове за това, че човекът е надежден.

И така, дами, някак си пак успяхме да сложим вниматието върху мъжете, но комуникацията е двустранна игра, понякога женската страна, също е способна да прецака отношенията. Всичко това важи и за двете страни, затова сега върнете лентата назад, рефлектирайте върху нещата, които не са се получили последния път и премислете тактиката си за следващия.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.