Следва

Кой как избра да се рекламира: Адам Драйвър, на кон, за Burberry

Коя е Никол Ари Паркър, новата звезда от рестарта на "Сексът и градът"?

Ах, този палав блясък в очите... Актрисата, чисто новото попълнение в And Just Like That, продължението на сагата за момичетата в най-готиния им вид, има шансове да замени Саманта Джоунс в сърцата ни... 

 

Celebrities преди 2 години

Има само една Саманта Джоунс! Да, факт. Обаче вече неизбежно почваме да свикваме с мисълта, че нито Кив Катрал иска да е Саманта повече, нито продуцентите искат нещата да останат каквито бяха преди 20 години. Следователно, вече не приемаме с възклицание на ужас факта, че в продължението на Sex and the City - And Just Like That, секс-иконата и нюйоркски публицист, просто няма да участва. без да имаме гаранции, че нещата ще се получат без емблематичната жена, все пак Ким Катрал беше точно ЧОВЕКЪТ за ролята, пък и за филма като цяло, все пак е готино да установим, че сценаристите не неглижират носталгията ни, а я освежават просто, въвеждайки нови интригуващи дамски персонажи, които със сигурност ще компенсират загубата или поне ще й придадат смилаем вид. Едно от тези нови и доста обещаващи попълнения е Никол Ари Паркър, която реализира култуви сцени пред камерата в Манхатън, Ню Йорк, където текат в момента снимките на сериала в неговата част последна. И така, коя е тя?

50-годишната Никол е актриса и модел, най-известна в САЩ с ролите си в Empire - драмата за музикалната индустрия - и Chicago PD. Тя участва в Soul Food, хитовите филми Remember The Titans и Brown Sugar и се появява в много аплодирания Boogie Nights, заедно с Джулиан Мур и Марк Уолбърг. Член на Демократическата партия, Никол е омъжена за актьора Борис Коджое, с когото имат две деца, Софи и син, чието име не е оповестено публично.


Twitter се изказа: "Саманта е заменена от кофа за боклук" и други размисли по новата снимка от And Just Like That!


И така, какво знаем за нейния персонаж? HBO Max обяви, че Никол ще изиграе Лиза Тод Уексли, майка на три деца от парк Avenue. Допълнителните подробности са оскъдни, но в сцените на Никол, която бе забелязана на снимките, участват още Синтия Никсън и Кристин Дейвис - съответно Миранда и Шарлот - така че тя е очевидно замесена в живота на култувите дружки, вместо да играе някой периферен персонаж, или да е позната само на една от шеметното трио. Единственото друго нещо, което можем да кажем с абсолютна сигурност е, че тя има невероятен стил, благодарение на костюмите на Моли Роджърс, която заменя Патриша Фийлд като дизайнер на филма.


Какво ни остава, освен да се веселим? Припомняме най-шантавите тоалети на Кари Брадшоу


Въпреки че е естествено всяка гост звезда да бъде описана като „новата Саманта Джоунс", просто защото тя е нова жена приятелка и има резервиран стол на брънч масите в Ню Йорк, струва си да се отбележи, че всъщност никой няма да играе този специфичен характер. Саманта няма да участва, освен ако сценаристите не я споменат косвено. Това е вече твърдо решение, въпреки че самата Ким казва, че би била повече от щастлива да връчи на подходяща своя наследничка мантията на Саманта.


Създателите на "Сексът и градът" казаха защо Саманта няма да участва в продължението



Никол Ари Паркър, 2019 г.

„Това е страхотно", ​​каза тя през 2017 г. „Заслужава си и друга актриса да се превъплъти в мъжемелачката: може би една афроамериканска Саманта Джоунс или испанска Саманта Джоунс". Това предложение изглежда е пренебрегнато - вероятно ще е малко странно да видим някоя друга от който и да е етнос да играе Саманта. Но, Кейси Блуйс от HBO ясно дава да се разбере, че се опитват да покажат истинския Ню Йорк, който е по-разнообразен в реалния живот в сравнение с "твърде много белия град", представен в оригиналното шоу. Тя казва, че продуцентите не искат да „разказват история с изцяло бели писателки или изцяло бял актьорски състав", добавяйки, че те „са много, много съзнателни относно разбирането, че Ню Йорк (във филма) трябва да отразява как изглежда Ню Йорк днес". Радваме се да го чуем. И така, докато си запазваме преценката дали ще ни хареса град без Саманта, най-малко сме развълнувани да видим какво ни предлагат Никол и нейните нови колежки.


Никол Ари Паркър със семейството си, 2019 г.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.