Следва

Всичко от Live включването на Меган Маркъл за РД: Кампанията 40х40, снимката на Лилибет и астро колиенцето й

Lunchtime Shopping: 5 неща, с които сме Емили Ратайковски на почивка в Италия

... защото ни се иска

Celebrities преди 2 години

Някои вече започваме да си мислим, че "август е септември", нo бързичко излизаме от този mindset, защото виждаме колко само й е хубаво на ЕмРата, която охотно си почива в Италия, на яхта по крайбрежието на Амалфи, наслаждава се на пресни морски дарове и прекарва времето си с почти петмесечния си син Силвестър. Каквито дрехи и аксесоари Емили взима със себе си на почивка, такива взимаме и ние, а именно следните 5, защото, първо, че се учим от най-добрите в плажуването, второ, отпуските ни са скоро и, трето, тези неща наистина са must-haves.  


Емили Ратайковски: ЧРД в топ форма и обвинения в несръчно майчинство


Шапка с периферия

Емили ясно познава правилата за (не)излагане на слънце и предпазва лицето си от най-вредното за него с широкопола сламена шапка . Универсална е, пасва на всяка плажна визия и ще издържа много години. Не забравяме и големите халки за малко повече елеганс и разкош. 


Ruslan Baginskiy, pompom detail straw sunhat, 717лв


Salvatore Ferragamo, wide-brim straw hat, 1150лв


Saint Laurent, Honolulu straw hat, 990лв

"Кратка" блуза

Емили е единствената, която това лято заменя бялата риза, с която много от нас не се разделят нито на плажа, нито никъде, с къси ярки блузки. След последното шоу на Jacquemus моделът избира на дълбоко деколте, прозрачна материя и ефирни ръкави в стила на ранните 2000s.


PatBO, plunge style cropped blouse, 1200лв


Neriage, Limoeiro silk cropped blouse, 600лв


Amir Slama, long sleeves cropped shirt, 975лв

Детски герданчета

Цветните колиета, изработени от естествени камъни, мъниста и перлички, нямат намерение да се откажат от титлата "най-модерните бижута на 2021-ва". Емили Ратайковски съчетава яркото колие от полупрозрачни камъни с различни форми и размери с много златни вежки - на загорялата кожа това изобилно съчетание изглежда страшно готино.

Roxanne Assoulin, Rainbow Brite Bit By Bit choker, 303лв

Dolce & Gabbana, Multicolour Gem Necklace, 54 931лв

Brinker & Eliza, Heart Pendant Gemstone Necklace, 362лв

Бански с щампи

Ако и ние имахме собствена марка бански, да решим кой да вземем на почивка би било доста трудно. ЕмРата склонява на няколко шаренки и доста изрязани бикини сета, подбрахме подобни, защото обичаме funky бански.


EMILIO PUCCI, Printed triangle bikini top, 295лв; EMILIO PUCCI, Printed triangle bikini briefs, 275лв


Zimmermann, Mae shell-trimmed abstract-print & crochet bikini, 490лв


Еtro, Santa Barbara floral-print triangle bikini, 550лв

Slip рокля

Забравете която искате рокля, когато тръгвате нанякъде, но не и slip роклята... Моделът на Емили е в ярко розово с много презрамки и отворен гръб, добавяме една монохромна, една с цветя и една с леопардов принт и знаем какво ще носим всяка вечер, когато отиваме да хапваме любимата ни frutti di mare пица... 


Alice+Olivia, Harmony leopard print slip dress, 1150лв


Bernadette, Jeanine floral-print slip dress, 1050лв


Aeron, Giselle satin slip dress, 596лв

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.