Men's Exhibit:

Men's Exhibit: "Никога не се "предадох“ на известността" и още за живеенето в настоящето feat. Асен Григоров

Мъжът си личи по комуникацията, освен по часовника и жената до него… 

Следобедно хвърчим по интервюта, снимки и задачи - обичаен ритъм за редакцията на View Sofia. Августовски обаче имаме право на разтоварване, което днес избираме по женско, пък и колегиално, пристрастие. Каним на разговор колегата журналист Асен Григоров - симпатичен, ерудиран, стилен мъж, познат на повечето от вас от телевизионния екран преди години, а днес - като наш колега в интернет медийното пространство.   

В качеството си на динамична и живееща през технологиите медия, заедно с Huawei България и още четири медии представяме новата серия смарт часовници Huawei Watch 3 посредством общо 5 модерни и интересни личности и 5 думи, с които те преживяват своя часовник - Комуникация, Свобода, Потенциал, Себеизразяване, Успех... Нашата дума е Комуникация, а първият мъж, за когото се сещаме в призмата на връзката с другите и света, е Асен Григоров. Той идва на срещата ни в обичайно бодрата си форма - слаб като тръстика, с отлична фигура, ленена риза, спортен панталон, маратонки и, естествено, Часовника. Отдавна не сме канили на интервю готин мъж в средата на 50-те си години от любимата ни зодия Козирог, затова въпросите ни са много, а отговорите - отговорни и свежи, както и очаквахме от Асен. 

View Sofia: Моля, поднеси ни една импровизирана визитка - кой е Асен Григоров?
Асен Григоров: Човек със сериозна кариера в медиите, въпреки младата си възраст. Сега сериозно - след жена ми и децата, професията е моята голяма страст. Страдам от хипертрофирало чувство за справедливост и това понякога е източник на неприятни емоции.

V.S.: Как се стича преинтересното ти лято? Преинтересно, защото около нас се случват хиляди неща в обществено-социален план. Аз поне не помня толкова наситени горещи дни от десетилетие, може би.
А. Г.:
Две жеги се събраха в едно. Астрономическата ще мине до десетина дни, за другата - не съм сигурен. Хората са с двата крака в политиката, интересуват се, коментират, и искат да се информират максимално.

V.S.: Как би дефинирал понятието "развито общество"?
А.Г.:
Когато по-малка или по-голяма група осъзнае, че има общи интереси, и че те понякога са за сметка на някои лични. Когато тази група започне да търси легитимни начини да ги защити или извоюва. Ние развито общество ли сме? Не.

V.S.: A къде сме на тази писта?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.