Следва

Дженифър Анистън като Хари Стайлс за InStyle: "Просто ме наричайте Хариет Стайлс"

We Love: Каубойката Бионсе в новата кампания на Ivy Park

Жената с най-хубави извивки е много секси-western тук: 

 

Celebrities преди 2 години

То не са коси, то не са бедра, то не са погледи... 39-годишната, която няма как да не зяпнеш каквото и да прави, е отново култуно вдъхновена, този път не от Африка, а от влиянието на каубоите върху американската култура. Полето за изява е новата рекламна кампания на Ivy Park, Adidas, в което дивата се вихри редом с певицата Сноу Алигра, моделът Палома Елзер и музикантът Орвил Пек.

Някои от огнените дрехи на върху тялото на мадам Ноулс-Картър са спортна деним пола, яркосиньо боди с дълги ръкави и крачоли и замрежени детайли, спортен сет в телесно розово, а колегите на певицата са стилизирани в бяло-кафяв комплект в кравешки принт, люляков анцуг, чието горнище имитира блейзер, а всички са обути в чифт бели футуристични маратонки, на които в синьо светят трите линии. Няма да ви отнемаме повече от визуалното удоволствие, пишейки, разглеждаме надолу сексапила на Запада в точно 19 кадъра...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.