Следва

Много шик Лили Колинс на луксозно парти на Cartier

Силата на прошката: Хю Джакман в прегръдка с мама, изоставила го като дете

Хю Джакман израства без майчина топлина. Родната му майка го изоставя, когато е на осем...   

 

Celebrities преди 2 години

52-годишният холивудски чаровник сподели снимка, на която прегръща майка си Грейс. На фотоса двамата се гледат с искрени усмивки на лицата си, кадърът е затрогващ и безкрайно човешки. 

Припомняме, че в последните няколко години Джакман често говори за семейството, ранните си години и факта, че е изоставен от майка си. Звездата е категоричен, че преживяването е било крайно травматично, оставяйки огромна рана в детската му душа. „Беше травмиращо, надявах се, че тя все пак ще се върне един ден“, казва Хю, който е отгледан от баща си.

Родителите на Хю емигрират в Австралия, но минават години и майката решава да ги напусне и да се върне в Англия. Причините за това й решение са неизвестни. 

В интервю през 2012 г. Хю говори за сутринта, в която майка му си тръгва. „Спомням си, че косата й беше увита в кърпа и тя обикаляше къщата, за да се сбогува. Вероятно това беше нейният начин да си вземе довиждане. След това отидох на училище и когато се върнах, никой не беше вкъщи. На следващия ден пристигна телеграма от Англия. Майка ми беше там. И това беше всичко. „Баща ми се молеше всяка вечер майка ми да се върне“, разказва Джакман.

От камбанарията на днешния момент, Хю твърди, че разбира ситуацията, в която е била майка му, и решението й да ги напусне. „Знам, че може да звучи странно, но никога не съм чувствал, че майка ми не ме обича. Говорих много с нея оттогава и знам, че не й е било лесно. Тя дълго лежи в болница със следродилна депресия след моето раждане. „Но не намери подкрепа тук“, казва синът й.

„Много деца растат в трудни семейни условия. Не съжалявам, че и при мен беше така. Баща ми е моята скала. От него научих всичко за лоялността, сигурността, необходимостта да бъда винаги там, където са близките ми, независимо от всичко. Семейството е страшно важно“, добавя Джакман.

Джакман има две сестри и двама братя. След като майка им се мести, момичетата заминават да живеят с нея, момчетата остават при баща си.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.