Следва

Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Синди Крауфорд, Емили Ратайковски... супер секс на ревютo на Риана

Milan Fashion Week: Дуа Липа откри шоуто на Versace, ефектно до последното копче

Фокус на световното модно внимание в момента е Милано, където тече редовната Седмица на модата, слава Богу, в нормален формат, т.е. присъствено. 

Runway преди 2 години

Ще представим най-доброто от всички ревюта, преминали в модната столица на Италия дотук, но старт даваме не с Prada, BOSS, Alberta Ferretti или Moschino, които вече показаха колекциите си за идната пролет на 2022-а, а с маестра Донатела и най-новото от нея за модна къща Versace. Причината - винаги секси и заковаващо вниманието дело, дори и за тези, неангажирани професионално с материята. 


Дуа Липа и Донатела Версаче

И така, главната звезда на шоуто Versace Пролет/Лято 2022 г. бе британската певица от албански произход Дуа Липа, на която синьора Версаче повери да открие шоуто. За Дуа това е моден дебют, визираме участието й в реално дефиле. Иначе певицата вече работи с марката миналия сезон, превръщайки се в лице на колекцията Есен/Зима 2021/22. Всъщност вчера Дуа Липа се появи на подиума два пъти - в самото начало и в самия край на шоуто, бихме казали, заслужена чест (четете още: ЧРД! Бюти еволюцията на Дуа Липа, кралицата на всяка възможна прическа). 


Дуа Липа


Дуа Липа

Лурдес Леон, aka Лола, най-голямата дъщеря на Мадона, която точно в момента, на своите почти 25 години, прави неудържим поход в индустрията, също мина по подиума, придружена от куп други ярки и харизматични присъствия, които отдавна работят с Versace - Наоми Кембъл, Джиджи Хадид, Емили Ратайковски, Ирина Шейк и пр. Ангажирането на това истинско съзвездие от страна на Донатела Версаче би било подобаващо оценено от основателя на Versace - Джани, който по същество създаде феномена на супермодела в края на 80-те години. 30 години по-късно сестра му Донатела продължава успешно традицията.


Лурдес Леон


Джиджи Хадид


Наоми Кембъл

Донатела Версаче действително успешно работи с наследството на брат си (четете още: Миналото: брат и сестра Версаче в редки кадри). Миналия сезон тя се обърна към известната му "морска" колекция, а сега "си спомни" силно разпознаваемата рокля с безопасни игли. Навремето именно тази дреха превърна тогава малко известната актриса Елизабет Хърли в световна знаменитост. Снимки на британката в ултра секси черен тоалет, закарфичен с щифтове през 1994 г. обиколиха света (четете още: 17 скандални рокли на звезди, с които нито можеш да хапнеш, нито да седнеш, но помниш). През 2021 г. марката се връща към емблематичния модел с нови интерпретации, които харесваме. Всъщност в новите прочити на старите класики има много чар. 


Ирина Шейк

Донатела Версаче определено вижда следващото лято като много цветно и много ярко - палитрата в ревюто е пребогата, със закачливи щампи, леко засенчени от доброто старо черно. Всичко това е много секси - отвори, цепки, деколтета и мини дължини има колкото обичате, от което можем да предвидим един фантастичен търговски успех на колекцията. В края на краищата всички имаме нужда от цвят, свежест и сексапил, а Версаче ни го поднасят в ефектен и разбираемо аранжиран букет. Сенките заслужават специален поглед, обърнете внимание!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.