Следва

Ваканцията на известните: отличната форма на Ева Лонгория и детенце Сантяго

We Love: Салма Хайек с деколтето и порасналата Валентина

Премиерата на новия супергеройски филм на Marvel "Вечните", с участието на 55-годишната Салма Хайек, се състоя снощи в Лос Анджелис

 

Celebrities преди 2 години

На събитието по този повод холивудската звезда, точно като колегата й Анджелина Джоли, бе подкрепена от детето си - 14-годишната Валентина Палома Пино. За последен път светът видя Валентина редом до майка й, когато момиченцето беше много мъничко, затова и днес е силно впечатляващо колко пораснала и променена е госпожица Пино. И колко прилича на баща си Франсоа-Анри Пино, в интерес на истината (четете още: Обичта на известните: Салма и Франсоа - винаги двама, винаги).   

За премиерата Салма и Валентина избраха изцяло черни тоалети - актрисата е в рокля Gucci с дължина до пода и дълбок разрез на гърдите плюс цепка  отстрани, а Валентина - в мини тоалет от Saint Laurent с волани и големи бели точки. Майка и дъщеря не се отделиха една от друга през цялата вечер, а на червения килим бяха все гушнати и здраво хванати за ръце.

Припомняме, че дъщерята на Салма Хайек e от брака й с френския предприемач Франсоа-Анри Пино, чието състояние се оценява на близо 49 милиарда долара. Хайек и Пино са заедно от повече от 14 години, 12 от които са женени. За Салма Валентина е единствено дете, докато Франсоа-Анри има още три деца от предишни връзки, включително 15-годишен син от модела Линда Еванджелиста. 


Франсоа-Анри Пино, Салма Хайек и Валентина

Иначе, във „Вечните“, Салма е в ролята на духовен лидер в екипа от супергерои на име Аяк. В интервютата си Хайек многократно признава, че никога не е мислила, че на 50 години ще получи предложение да заснеме филм за супергерои и ще може да работи с любимата си режисьорка Клоуи Жао. Между другото, първоначално, според сюжета на комикса, героят на Салма е мъж, когото режисьорите в крайна сметка решават да превърнат в жена.

"За мен това беше шок в много отношения. Просто да знаете, че на 50 ще сте супергерой в голямото семейство на Marvel, е леко плашещо, още повече, че моят герой бе мъж, в движение превърнат в жена. Ако някой ми беше казал за този проект преди пет години, щях да му се изсмея в лицето. Но, ето ни тук, защото всичко е възможно!", разказва Салма за новото си професионално преживяване. 

 


Лика-прилика: Салма и мама


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.