Следва

Апартаментът на Кари Брадшоу вече е Airbnb - 23 долара на вечер, пълен гардероб и всякакви други екстри

Внимание, sexy vibes! Всичко за Новолунието в Скорпион днес...

4 ноември 2021г., 23:14 

Astro преди 2 години

Днес е ден, в който правим следното - взимаме малък лист хартия, написваме на него едно желание, свързано със секс, тайни, дълъг живот, административни задължения, доходи, дългосточно обвързване, страстна любов, интуиция, и го задържаме при себе си поне няколко часа. Това е практика, която имаме при всяко Новолуние - пожелаваме си нещо, свързано пряко със знака, в който изгрява Новата луна.  Днешното е в Скорпион и носи страст, мистериозност и смелост в ежедневието и мислите ни, разказваме подробно за събитието, за да решите по-лесно какво да поискате от Вселената и то да ви се сбъдне, дано! 


Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021


Какво означава Новолунието в Скорпион за вашия знак?

Както вече знаете, това конкретно Новолуние е в Скорпион, знак, известен със своята страстна, секси енергия, но също така е силно свързано с планетата Уран, в момента разположена в Телец, което ни кара да искаме да добавим сериозно разнообразие към живота си. Крайният резултат? Ще жадуваме повече страст във всички аспекти на ежедневието си. Например, няма значение дали сте се вкарали с лакти в работен проект или просто грабвате чаша кафе - чувствате ли се живи, заредени и щастливи докато го правите? Ако не, очаквайте да се почувствате разочаровани и неспокойни през следващите няколко дни.

В същото време ще разберете, че имате нужда от нещо повече, за да запълвате времето си пълноценно. Сега е времето да започнете всяко едно "вятърничаво" нещо, което ви е щукнало в ума последно време - повече йога, скок с бънджи, по-експериментален секс, фрийланс работа, основен ремонт... С няколко думи, ако ви е ново и интересно - скачайте!

Що се отнася до любовния живот, нещата са добре, Скорпион + Уран = много сексапил, страст и готовност за нови неща. Новолунието ще повлияе на всички зодиакални знаци, но американският астролог Дона Пейдж казва, че Скорпионът и Стрелецът ще го усетят най-силно.

Как ще се отрази Новолунието в Скорпион на останалата част от годината ни?

След като преживеете този ден, няма да поискате да се върнете към начина си на живот от предишните няколко месеца. Считайте това за едно нежно начало, с което имате голям шанс да намерите малки хварки да направите дните си по-интересни, динамични, рискови. Романтичните срещи са насърчени, готвенето и яденето на екзотична храна, спортове и всякакви духовни практики - също. 

Възможно е да осъзнаете, че работата изсмуква енергията и ентусиазма ви, но ще започнете да мислите за начини, по които да промените това. Може би това означава да се преместите в нова компания или, ако сте готови, напълно да промените професионалната си сфера. Каквото и да правите, просто си припомняйте, че има изобилие от възможности за разнообразие и промени (в края на краищата това е най-сладкото на живота!).

По отношение на любовта, отделянето на време да влеете повече страст в своята връзка, ще даде сериозен тласък на любовния ви живот, както в спалнята, така и извън нея. Започнете да правите движения и планове, които носят секси настроение, например - купете си нов сет секси бельо, нова играчка или организирайте малко пътуване с партньора си, само за да поддържате нещата свежи.


Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак


Кога е следващото Новолуние?

Следващото Новолуние е точно след месец - на 4 декември 2021 г. в знака на Стрелеца. Това небесното събитие ще донесе на всички знаци ново усещане за оптимизъм, особено по отношение на следващата година, а кой няма нужда от това RN? Дотогава се оплитаме в цялата тази скорпионска страст и си пожелаваме...

More Astro