Следва

Салма Хайек, щастлива, получи звездата си на Алеята на славата

Абсолютно безупречна: първата дама на РС Македония Елизабета Георгиевска

Поводът за появата й бе официалното посрещане на полския президент Анджей Дуда, в момента на официално посещение в Македония

Celebrities преди 2 години

Президентът на Полша и съпругата му Агата бяха посрещнати с държавни и военни почести от президента Стево Пендаровски и съпругата му Елизабета Георгиевска.

За тази среща македонската първа дама избра лилаво творение, в което изглежда просто фантастично - съобразено с повода, прекрасно импониращо на излъчването й, изискано, уважително и много шик. Първата дама на Полша е в тъмнозелен костюм с панталон, като сакото е без ревер, а ансавмбълът е допълнен от черен топ, обувки на ток и черен колан на талията - също чудесен, елегантен избор, съответен на характера и визията на госпожа Дуда. 



Очевидно е, че става въпрос за високо ниво. За интелект, образованост и култура. Ние сме специалисти в това - да преценим и оценим дадено стилото справяне. В случая с македонската президентска двойка имаме безупречност в публичното говорене чрез жестове, послания и стил. 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.