Следва

Intelligent Music Project ще представи България на Евровизия 2022 по БНТ

10-те най-стилни жени за 2022 според GQ и защо никой не е доволен от №1

Догодина по-така...

Celebrities преди 2 години

Тази година бе богата на страхотни жени на модния фронт, независимо дали по улиците на Лондон и Ню Йорк или на някои от най-големите събития в света, включително Met Gala. Колегите от GQ правят тази стегната, издържана и точно в 10-ката класация на най-стилните жени за годината, но подредбата на избраните е цяла драма в очите на модната публика. Бела Хадид и Риана са на твърде задни позиции. Хейли Бийбър - също. Къде е Лейди Гага? А Ирина Шейк? Зендая? Такива въпроси се вихрят из социалните мрежи и липсата на тези и други супер стилно извявени през годината дами дори не е най-лошото. Хиляди мнения са твърдо против първото място да се присъди на Кендал Дженър - "изтъркано е", "щом си Кардашян-Дженър, все си пръв", "тя дори не направи кой знае колко през 2021", "като модел се представя все по-зле", "поне да беше Кайли или Ким"... Споделете ни в анкетата долу - дали Кендал е заслужено №1, а сега изброяваме имената + основанието и причините на GQ всичко да е така, както е >>> 

10. Бела Хадид

От приятелството и работата с Върджил Абло до появата на червения килим в Chanel Couture, никой не въплъщава всички различни аспекти на модерния блясък със същата сила като Бела Хадид.

9. Дуа Липа

Персонализираните сценични тоалети от The Attico, Alexander Wang, Versace и Thierry Mugler помагат за създаването на поп рая от 80-те, за който всички сме си фантазирали през тези трудни времена.


Milan Fashion Week: Дуа Липа откри шоуто на Versace, ефектно до последното копче


8. Арло Паркс

Певицата, автор на песни и поет говори с гласа на поколението Z в стил, отличаващ се със смели щампи и предизвикателни цветове.

7. Айрис Лоу

Когато сте дъщеря на Джъд Лоу и Сейди Фрост, стилът е в ДНК-то ви. Това, което не очаквахме, беше апетитът за смело поемане на рискове, показан от скорошното решение на момичето да си обръсне главата.


Айрис Лоу - ТАЗИ прическа и този Dior!


6. Хейли Бийбър

По-добрата половина на Джъстин Бийбър има безпогрешен талант да въплъщава духа на времето във всичко, което носи.

5. Михаела Коел

Зашеметяваща светеща жълта рокля на Кристофър Джон Роджърс показва, че Михаела Коел се облича толкова безстрашно, колкото пише.

4. Риана

Независимо дали става дума за oversized Jacquemus, или ботуши Manolo Blahnik с дължина до бедрата, няма смисъл да се опитвате да имитирате стила на Риана. Докато наваксате, тя вече ще е години напред.


Защо Риана мрази Кендал и Кайли Дженър


3. Зои Кравиц

Независимо дали е облечена в рокля за червения килим или за everyday life, Зои Кравиц, която веднъж каза на Vogue, че "На сексуалността не й пука за нищо“, е въплъщение на рокендрол безгрижието.

2. Гриф

Само на 20 години, най-ярката млада поп звезда, Гриф, показва, че е в пълен творчески контрол, като не само режисира собствените си видеоклипове, но и стилизира и създава всички визии за тях.

1. Кендал Дженър

Суперсилата на Кендъл Дженър е да приема всяка визия - смело улично облекло, рокли от висшата мода, мъжки дрехи, малка черна рокля - и да я предава свежа и актуална, просто бивайки себе си.

Анкета

K. Дж. ли е най-стилна наистина?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.