Следва

Бременността е красива: Ашли Греъм със серия снимки в Instagram, шокиращи, но верни

Ким Кардашян и 10-те й най-любими, ужасно скъпи чанти

Съвсем спокойно можем да кажем, че колекцията й от емблематични модели на Hermès, Louis Vuitton и Dior е епична

Celebrities преди 2 години

Ким Кардашян се отнася сериозно към аксесоарите. Риалити звездата никога не излиза от дома си без специфичен елемент, завършващ тоалета й. Докато в големия гардероб на Ким присъствено доминират запомнящи се модели обувки, скъпоценни камъни и шапки, то любимият финален щрих винаги е чантата. При това колекцията й се оценява за милиони.


Ким има, разбира се, и Chanel 2.55

Независимо дали сте виждали или не етикетите с цените, избраните от нея модни находки от луксозните марки като Hermès, Louis Vuitton, Dior и Balenciaga са изключителни.

Вярно е, че всяка холивудска знаменитост има своята Birkin под ръка, но никой друг не се появява с персонализирана Haut à courroies с картина на легендата на съвременното изкуство Джордж Кондо. По същия начин моделът Keepall 45 на Louis Vuitton е култова чанта, която много звезди избират, но малцина са били толкова отдадени на това изделие, колкото Ким, която получава нова версия за всеки сезон.


Еволюция на СТИЛА: 178 кадъра Ким Кардашян по повод ЧРД 41


Като колекционер, Кардашян прави всичко възможно да избира модели, които са истински шедьоври. Дори и да си вземе най-актуалната и модерна чанта, това, което по- би й допаднало, са инсайдърските аксесоари, които с времето придобиват още по-голяма стойност. През последните 14 години, които прекарва под светлината на прожекторите, тя успява да натрупа впечатляваща колекция от дизайнерски чанти, които планира да предаде на своите деца. Като се има предвид, че Норт вече има собствена мини Birkin, дългосрочният план на Кардашян изглежда мъдър, но на този етап тя изцяло се наслаждава на многобройните си и привличащи вниманието дизайнерски „артикули“. Представяме десетте от най-емблематични чанти, част от колекцията на риалити звездата.

Miroir Alma MM на Louis Vuitton

Кардашян не беше известно име през 2006 г., но пък фамилията на нейната добра приятелка Парис беше, а папараците редовно ги откриваха и снимаха заедно. Един от най-популярните съвместни кадъра ги показва, облечени в официални тоалети на плажа Бонди в Сидни, Австралия. И двете носят метализираната лимитирана версия на чантата от есенната колекция на Louis Vuitton - Miroir Alma MM, създадена през 2006 г. за модната къща от Марк Джейкъбс. Това е може би най-популярният модел за въпросната година, обожаван и от звезди (също супер привлекателни за папараците) като Риана и Джанет Джексън. Години по-късно Хилтън и Кардашян се събират отново за рекламната кампания на Skims.

Персонализираната от Джордж Кондо Hermès Haut à Courroies

Как да направите една от най-ексклузивните чанти в света още по-луксозна? Просто намерете известен художник, който да ви я „направи много специална”. През 2013 г. тогавашният съпруг на Кардашян, Кание Уест, й подарява модела на Hermès Haut à Courroies, украсен с картина на Джордж Кондо. Художникът също така предоставя свое произведение за артуърка към албума на Йе „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” от 2010 г..

Dior Saddle Bag

Чантата на Dior, имитираща формата на седло, е от съществено значение в иконографията на модната къща, откакто Джон Галиано я представя по време на ревюто си през пролетта на 2000 г.. През 2019 г. Ким Джоунс, който по това време е дизайнер за Dior Men, преразглежда силуета й на своето ревю Pre Fall, като го актуализира във версия с позлатено сребро. Изцяло металният аксесоар струва 35 000 долара, когато се появява за първи път по магазините и разбира се, Кардашян е първата известна дама, избрала да го носи. Също толкова впечатляващ е и ексклузивният модел с питон, допълващ визията, който Кардашян носи на афтър партито на Джоунс в Маями (четете още: Всички носят: Dior Saddle Bag).

Hermès Herbag, персонализирана от Норт Уест

Всеки родител се наслаждава на рисунките на децата си и през 2014 г. Кардашян доказа това, като представя модела си Herbag на Hermès, декориран с драсканиците на Норт Уест, която от своя страна добавя ярки цветни акценти към иначе дискретната чанта (четете още: Когато едно 3-годишно е по-модерно от теб: Норт Уест в целия й блясък!).

Клъч French Fries на Judith Leiber

Джудит Лейбър, със своята марка за аксесоари, подходящи за комбинация с вечерни тоалети, прави трибют към визията на знаменитостите от 60-те години. Кардашян и цялото й семейство са фенове на ироничните миниатюрни модели на бранда. Ким има няколко в колекцията си, включително чанта във формата на кексче, на фунийка за сладолед и прочие храни. Въпреки това, най-обсъжданият аксесоар в гардероба на риалити звездата са пържените картофи с кетчуп, които носи на предварителния подбор на търга по случай 25-тото издание на „What Goes Around Comes Around” на британската аукционна къща Christie през 2018 г.. Цената на модната находка е 5K в долари, а чантата нашумява освен с цената, и с ироничната си нотка.

Himalaya Birkin на Hermès

С цветовете на хималайската планинска верига и нейните заснежени върхове, нилският крокодил от Himalaya Birkin е сред най-редките модели, които съществуват. Чантата е символ на извънредно висок статут. Избират я жени като Дженифър Лопес и Виктория Бекъм и е доста трудна за намиране, дори и за стандартите на Hermès. Естествено, че Кардашян има една, а майка й Крис, както и по-малката й сестра Кайли притежават модела Kelly от същия материал.

Balenciaga Crystal Hourglass Tote Bag

Демна Гвасалия е настоящият дизайнер на Кардашян, така че има смисъл в това, че точно той проектира най-новото модно произведение в колекцията на риалити звездата. Мини чантата Hourglass на Balenciaga се предлага в огромна гама от текстури и материали, но естествено Ким си има най-луксозната версия. Нейният пясъчен часовник, покрит с кристали, е достатъчно голям, за да се превърне в дневна чанта, но дотук приключва с практичността.

Hermès So Black Birkin

Това, което прави модела Birkin на Hermès специален, са многото лимитирани версии, които модната къща разработва през годините. През 2010 г. марката представя модела So Black, вариация на техния шедьовър Birkin, която включва матово черен „хардуер” вместо типичните златни или паладиеви покрития. Продаващият се в матова кожа или от нилски крокодил аксесоар се превръща във феномен и остава популярен благодарение на минималистичния си вид.

Hermès Kelly

Както универсалната клъч версия, вдъхновена от Грейс Кели, така и миниатюрният модел са ключови елементи в колекцията на Ким. В светлокафява крокодислка версия, сива, черна или кафява, звездата често носи модела Kelly, с който допълва визиите си или който би избрала за подарък. През септември тя изненада бившата си асистентката Стефани Шепърд с чанта Kelly за 32-ия й рожден ден.

Лимитираното издание Keepall 45 на Louis Vuitton

Когато пътувате постоянно, няма как да имате твърде много ръчен багаж. Keepall на Vuitton е един от акцентите в колекцията на Кардашян. През годините чантата се преобразява в няколко варианта: от леката и издържлива версия през тази със стандартен монограм до лимитирания модел на художници като Такаши Мураками, Мари Кондо и Стивън Спраус.


Пътешествие около 167-годишната история на куфарите Louis Vuitton, au revoir!


More from View Sofia

Louis Vuitton, Spring 2023, Menswear - In Memoriam Върджил Абло

Runway преди 1 година

Маршируващият оркестър на университета A&M Флорида, Талахаси. Шествие от атлетични френски знаменосци. Кендрик Ламар в корона от тръни, сякаш изпълняващ заклинание в почит на "отсъстващото присъствие" на Върджил Абло, седнал до концептуалния Yellow Brick Road подиум в двора на Лувъра. И още много... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 7 минути

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия на шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 20 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.