Следва

Секс, голота, провокация, импровизация: топ 10 на ключовите тенденции Пролет/Лято 2022

Trend Report: Голото обличане на Меган Фокс

Хубава си, "гола"! 

All fashion преди 2 години

Снощи в Ел Ей Меган Фокс се появи в почти гол ансамбъл на партито за сътрудничество на Mugler x Jimmy Choo, облечена във вдъхновен от бельо ансамбъл Mugler, изцяло разкриващ тялото отдолу - мрежесто елече с панели с микро-мини кожена пола и прозрачен чорапогащник.

Дизайнерът на Mugler Кейси Кадуаладер прави този тип боди силует, така примамлив, буквално като signature тоалет за Мвган. Спомняме си, когато тя се появи на VMA през 2021 г. в едва доловима, станала моментално viral рокля Mugler, oт когато нодната естетика на модела – да я наречем tasteful racy - се оформи като една от най-секси и най-забавните в Холивуд ATM.

@rap This is how #MGK picked out #MeganFox’s outfit for the #VMA ♬ original sound - RAP

Въпреки че последните й тоалети често оставят малко на въображението, те никога не са напълно груби и пошли. Тя има тази впечатляваща способност да смекчи дори най-откриващите ансамбли, избирайки all black палитра, например. За menswear шоуто Dolce & Gabbana през януари тази година, когато седеше на първия ред, Меган облече черна дантелена "камизолка" с черни кожени панталони с връзки. За събитие на UN/DN LAQR през декември пък - черно Givenchy, кожен блейзър рокля, отказвайки се от горнище отдолу в полза на дискретна верижка за тяло. Тези визии постигат перфектния баланс между показването на кожата и прекалеността.

Фокс наскоро каза пред Vogue, че новият моден имидж й помага да си върне чувството за сила. "Като актриса бях класифицирана или поставена в категорията на "секс символ"… Модата не беше нещо, върху което се фокусирах“, каза тя, добавяйки, че годеникът й Machine Gun Kelly и стилистката Мейв Райли я подтикват да нося дрехи, които просто "ми позволете да бъда себе си“. Тя добавя: "Да бъда с него... ме освободи и ми помага да изразя себе си повече. Мейв иска да ме облече така, както се чувствам. И съдейки по множеството й печеливши удари, тя се чувства страхотно, от което визмаме пример за когато ни се носи нещо, но не ни се носи нищо.


Меган Фокс и MGK в сесия на GQ: За любовта и други демони, тоест психичните разстройства


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.