Следва

Влез под кожата ми, разхубави ме! Belotero, най-доброто портфолио от филъри на пазара

Линда Еванджелиста с първа фотосесия, след признанието й за кошмарна козметична интервенция

Линда Еванджелиста се оттегли рязко от публичния живот преди няколко години, а съвсем наскоро разкри пред всички, че причината за това са непоправимите последици от козметичната интервенция

 

Celebrity beauty преди 2 години

Благодарение на лечението CoolSculpting, популяризирано като неинвазивна липосукция, 56-годишният модел остава трайно деформирана. Вместо да намали мастните й клетки, лечението довежда до рядък страничен ефект (парадоксална мастна хиперплазия) и увеличава телесните мазнини. При това необратимо и, да си го кажем, драматично.

Виждайки, че тялото й трупа мастни депа след интервенцията, Линда решава да се подложи на строга диета, но гладуването не помага. След това звездата от модните подиумо от 90-те се консултира с лекар, който потвърждава ужасната новина, че нито диетата, нито упражненията ще дадат плод и че Линда ще трябва да се научи да живее с това. 

След години на криене и страдание, включително депресия, Линда сега застава в светлината на прожекторите на медиите, снима фотосесия и разказва открито за емоционалната и физическа болка.

Вече не се гледам в огледалото. не приличам на себе си. Обичах да съм на подиума. Сега мисълта да срещна някой, когото познавам, ме ужасява. Не мога повече да живея така, в криене и срам. Не можех повече да живея с тази болка. Най-накрая искам да говоря за това, споделя мадам Еванджелиста пред колегите от сп. People.

Ако облека рокля без подплата, кожата ми се трие до кръв, защото не е като докосване до мека плът, а опира в твърди слоеве, разказва тя. 

Линда е завела дело за 50 милиона долара обезщетение, позовавайки се на факта, че не е в състояние да работи поради последиците от лечението.

Надявам се да се отърва от срама и да помогна на други хора, които са в същото положение. Това е моята цел! 

Линда е един от "оригиналните супермодели" на 90-те, тя е суперзвезда, изключително търсена и мигновено разпознаваема. Нейна е крилатата фраза: Не ставам от леглото за по-малко от 10 хиляди долара. През май Линда ще навърши 57 (четете още: ЧРД, 56, Линда Еванджелиста). 

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя