Следва

Силвио Берлускони се ожени "принципно" за новата си любов, 53 години по-млада от него

Любовите на Роман Абрамович: от вярна съпруга-стюардеса до млада актриса

Роман Абрамович, най-спряганото име на олигарх, откакто започна войната на Путин в украйна, често наричан "портфейла на Путин, измина дълъг път, както в бизнеса, така и в любовта. Минваме през важните връзки в живота на милиардера - от съпругата му и бизнес партньор, няколко години по-възрастна от него, през примерната съпруга-стюардеса, която му роди пет деца, и актрисата с украински корени, наполовина по-млада от Роман.

 

Celebrities преди 2 години

В допълнение към инвестициите, бизнеса, недвижимите имоти и луксозните имоти/яхти/спорти отбори и прочие стоки, Роман Абрамович винаги е можел да се похвали с очарователен личен живот. Бившият губернатор на Чукотка е женен три пъти, но не всички негови любовници успяват да му станат официални съпруги. Пресата с ентусиазъм, в продължение на години, обсъжда моментите, в които Роман Аркадиевич е виждан в компанията на красиво момиче, често на половината от негоните години. Но кои могат да се нарекат главните жени в интимния свят на магната? Ето хронологията на любовните истории на Абрамович >>>
Ирина Маландина, Роман Абрамович, Даша Жукова

Олга Лисова

Родена в Астрахан, Олга Лисова е първата съпруга на Роман Абрамович. Роденият в Саратов Роман се жени за нея през 1987 г., много преди да създаде огромната си бизнес империя. Олга е с три години по-голяма от Роман и отглежда дъщеря Анастасия, която Абрамович, според някои източници, осиновява. Според Лисова, съпругът й е лъжел, че огива да играе боулинг, докато е бил в прегръдките на своята любовница и бъдеща съпруга, а бракът им е бил всичко друго, но не и щастлив. Според друга версия Роман се оказва ревнивият в двойката. По един или друг начин, през 1990 г. съюзът на съпрузите, които междувременно пробват да стартират общ бизнес с играчки, се разпада скоропостижно.

Ирина Маландина


Роман Абрамович и съпругата му Ирина Маландина присъстват на благотворителния концерт на Елтън Джон в Катринския дворец в Санкт Петербург, 20 юли 2001 г.

Ирина е привлекателна стюардеса, която Абрамович среща по време на една от своите командировки. Младият бизнесмен започва да ухажва стюардесата още по време на първия си брак, но скоро се развежда. През 1991 г. Роман и Ирина склъчват брак. Заедно двойката прекарва почти две десетилетия, до 2007 г и има пет деца: Анна, Аркадий, София, Арина и Иля.

За 16 години брак Ирина си спечелва репутацията на вярна съпруга. Тя е до Роман, когато той купува футболния Челси през 2003 г. Съпрузите се развеждат в Чукотка, защото бракът е регистриран там. След раздялата Маландина продължава да избягва публичността, което очевидно предпочита. Тя казва следното: „Не е вярно, че моят начин на живот е твърде затворен. Да, липсва му блясъкът на бомонда, но в него има достатъчно светлина".

Роман Абрамович, милиардер отникъде: кариера, жени, слухове и факти

След развода Ирина получава солидни активи и недвижими имоти в Съсекс, а повечето от децата им с Роман остават да живеят във Великобритания. Анна учи в Колумбийския университет и се установява в САЩ. Аркадий върви по стъпките на баща си и се интересува от бизнес и футбол. София завършва британски колеж и живее в Лондон. Арина, подобно на София, обича спорта и за известно време планира да се премести от Англия в Австралия. Иля също учи в Лондон.

Даша Жукова


Собственикът на Челси Роман Абрамович и приятелката му Дария Жукова на подиума на стадион Лужники преди началото на мача от Шампионската лига, 21 май 2008 г.

Жукова е може би най-известната спътница на Абрамович. За разлика от втората съпруга на Роман, дъщерята на петролния магнат Александър Жуков винаги се е радвала на висшето общество и е обичала да реализира свои публични проекти - от известния Московски музей "Гараж" и едноименното списание, на което Дария Жукова е главен редактор, към проекта за трансформиране на New Holland в Санкт Петербург и работата по собствена модна колекция. Даша прекарва част от детството си с майка си в САЩ, младостта - с баща си във Великобритания. Именно таткото я запознава с Роман.

Арт-колекционер, филантроп и светски човек, мис Жукова има връзка с милиардера от 2008 до 2017 г., от която се раждат две деца от него. Кръстеният на дядо си, Арън Александър, и очарователната Лея Лу са родени в Ню Йорк, където майка им прекарва по-голямата част от времето си. По време на връзката между Абрамович и Жукова упорито се носеха слухове за изневерите на Роман. На олигарха се приписва страстна афера с балерината Диана Вишнева, като дори се твърди, че галеристката е ангажирала свои приятели от арт-средите да търсят компрометиращи снимки от връзката на Абрамович и Вишнева. Две години след раздялата с Роман Даша се омъжи за гръцкия милиардер Ставрос Ниархос II.

Александра Корендюк

Днес западната преса пише, че Абрамович се среща със Саша Корендюк. Момичето с украински корени е най-младият член на любовния списък на Роман. Слуховете за нея започнаха да се разпространяват от израелската преса и стигнаха до британската и американската, което не можеше да не заинтересува обществеността на фона на текущия дневен ред. Актрисата може да бъде видяна в руския сериал „Всички ме ядосвате“, а настоящите й дейности са свързани с фондация в помощ на млади музиканти.

Трудно е да се прецени колко надеждни са слуховете за настоящата връзка на Роман Аркадиевич. Възможно е, както в случая с Юлия Пересилд, връзката на милиардера с Александра Корендюк да остане изключително в съобщенията на жълтата преса. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.