Следва

Диетата на Пипа Мидълтън: вечно слаба с три хранения на ден

Да бъдеш в бяло, перли и дантела: като Джиджи Хадид за ЧРД 27!

На 23 април моделът Джиджи Хадид навърши 27, ето кой присъства и какво облече >>> 

Celebrities преди 1 година
The birthday girl herself "беше в бяло" от бижутата, през грима, бельото, обувките и прозирния дантелен сет (корсет, панталон и сако до земята) Dion Lee. Бела също е на линия.

Двете сестри са винаги заедно, като красиви Куку и Пипе, включително на партито в Zero Bond club, Ню Йорк, на което присъстваха всички членове на семейството, както и много известни личности от света на модата и шоубизнеса (не и Зейн Малик). Бела е супер секси в къса пола на Vivienne Westwood и ботуши Jimmy Choo, придружена от гаджето си Марк Калман (четете още: Новото гадже на Бела Хадид - малко дечко, но интересен), Блейк Лайвли е в лилава мини рокля на Sergio Hudson, Емили Ратайковски - в стегнато творение с разрези в горната част, мама Йоланда се появи с половинката си в едноцветна модна комбинация, братът на Джиджи и Бела Ануар също присъства на рождения ден, страхотно небрежен в потник и кубинки, както и баща им Мохамед, който се разведе с Йоланда през 2000 г. Не на последно място spot-ваме и моделите Марта Хънт и Хелена Кристенсен - всички и тоалетите им са надолу >>>

С пожелания за ЧРД припомняме: Street Style вдъхновения: Джиджи Хадид!Рецептата на Джиджи Хадид за Pasta alla Vodka, която (буквално) възпламени Tik Tok

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 22 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.