Следва

Човек е това, което яде! Шеф Тодоров и някои сладки и солени тайни за ценители

Дантели, дупета, черно и цвят - кой как се премени за афтърпартитата на Met Gala 2022

Какво идва след Met? Още по-зашеметяващ външен вид, разбира се

Celebrities преди 1 година

Какво правите, след като току-що сте взривили най-големия червен килим на годината на Met Gala? Втурвате се към дансинга, разбира се! Но Prada или Valentino от глава до пети - макар и безспорно шик - не са точно най-доброто нещо, което да носите, когато искате да се поотпуснете малко от треската на официалната част в понеделнишката вечер (припомняме, че традиционно Met Gala в Ню Йорк се провежда всеки първи понеделник на месец май). За нас, които наблюдаваме модните върхове оттук, логичният извод е, че афтърпартитата след Галата обикновено се превръщат във втората половина на модния Superbowl.

Но преди да стигнем до дрехите и сталйнгите за секси продължението на официалната част, припомняме кои се справиха най-добре в първия понеделник на май 2022 за Met Gala, и кои -  недотам. В чест на глобалната тема: In America: Anthology of Fashion на Бала на Института по костюмите и в частност на подтемата тази година - Gilded Glamour, имаме безспорен победител. Със сигурност това е Ким Кардашян, която облече най-скъпата рокля в света, тази, която Мерилин Монро носи през 1962-ра, за да изпее прочутото Happy birthday, mr. Presidend! на президента Кенеди по повод 45-ия му рожден ден.  

След като гостите се изкачиха по емблематичните стъпала на Met, всички поканени бяха почерпени с пищна вечеря в музея, както и с изненадващо изпълнение на живо от рок иконата Лени Кравиц и кънтри звездата Кейси Мъсгрейвс.

Когато дойде времето за разотиване, звездите тръгнаха по различни пътища през нощен Ню Йорк, като много от тях присъстваха на различни афтърпартита в целия град - в противовес на общото настроение, Ким К. пропусна всичко това и го замести с уединена пица плюс понички с красавеца си Пийт Дейвидсън.

Други, като изгряващите звезди Оливия Родриго и Розалия решиха да доминират същинските нощни партита, а как се премениха всички - от Gilded Age до Царици на нощта, вижте в нашите кадри. Най-доброто от афтърпарти визиите на тазгодишната Met Gala следва >>>

Кендал Дженър в Miu Miu

Бела Хадид



Хейли Бийбър

Оливия Родриго

Кайли Дженър

Лора Хариер

Емили Ратайковски

Адисън Рей

Симон Ашли

Евън Мок

Rosalia

Айрис Лоу

Кейси Мъсгрейвс

Коуди Смит-Макфий

Бруклин Бекъм и Никола Пелц в Valentino

Алтън Мейсън и Анок Яй

Джон Батист

Джоан Смолс

Джаред Лето

Ръсел Уестбрук

Лив и Хендри Голдинг

Ясмин Вейндалдум

More Celebrities