Следва

Ай, ай! Чантите, които непременно дебнем 2nd Hand и искаме за лятото

10 най-красиви визии от pre-fall колекцията на Valentino

Ранноесенната колекция за 2022-ра на италианската марка е наниз от произведения на изкуството от миналото

 

All fashion преди 1 година

Европейската традиция да излагате стари мебели пред дома си, така че всеки, който иска, да ги използва за собствените си нужди, е не само темата на снимките, но и на цялата колекция Valentino Pre-Fall 2022. По този начин дизайнерът Пиерпаоло Пичоли „разтърсва“ собствените си постижения от изминалите години и се решава да ги преосмисли. Има и пера, и платформи, и черни рокли с пелерини, и апликации, и златни отметки „V“ навсякъде, и навсякъде.

„Мисля, че моята работа е да направя нова снимка на това, което вече знаете“, казва дизайнерът. У нас бихме казали: всичко ново е добре забравено старо.

 Обратното на протокола: Меган Маркъл в мини на Valentino и ярко червило в Хага

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.