Следва

Бебе 4 за Меган Фокс, бъдещият татко е Machine Gun Kelly

Напомняй си тези 7 неща всеки ден и ще промениш живота си

Искате ли да знаете най-лесния и достъпен начин да промените живота си? Повтаряйте тези фрази всеки ден и ще видите как се променяте вие, настроението ви, нагласите ви, и какво се случва с вас.

 

Health преди 1 година

Основното нещо, което всеки трябва да разбере, е, че вие ​​сте най-добрият си приятел и най-важният човек в живота. Ние задължително трябва да се научим да слушаме себе си. Затова е важно да помислите как се чувствате и как бихте желали да се почувствате. Животът ви определено ще се промени, ако спрете да се отнасяте към себе си с осъждане, омаловажавайки постиженията и достойнството си. За целта трябва да предприемете действия и решения, чрез които да си осигурите внимание и грижа. Ето няколко фрази, които да ви помогнат да приложите този сценарий.

Какво трябва да си казвате всеки ден?

"Обичам се такава, каквато съм"

Следващия път, когато хванете отражението си в огледалото, спрете за момент, погледнете се в очите и просто кажете: „Обичам те“. Кажете си, че приемате и обичате всички несъвършенства в себе си, защото те ви правят такива, каквито сте. Не можете да очаквате някой да ви обича и да можете да давате любов на други хора, ако не се научите да я давате на себе си. Когато започнете да приемате и обичате себе си всеки ден без изключение, ще отворите сърцето си, за да получите повече любов и признателност от хората около вас.

"Аз съм отговорен за моето щастие"

Никой не може да дойде и да ви спаси, превръщайки ви в по-позитивен и доволен от живота човек. Вие сами сте отговорни за вашето щастие. Ще бъдете разочаровани само ако изградите очаквания в търсенето на щастие някъде извън себе си. Осъзнайте простата истина, че цялата любов, щастие и удовлетворение, за които винаги сте мечтали, са само и единствено в самия вас и точно там могат да бъдат открити. Поемете отговорност за чувствата си и оттук - за щастието си, всеки ден.

"Вярвам в мечтите си"

Вярвайте в себе си и във всичко, което правите. Че всичко е възможно и със сигурност ще получите всичко, което искате. Ако си повтаряте редовно, че искрено вярвате в мечтите си, ще станете по-уверен човек. Това е нещо, което никой не може да ви отнеме - собствената ви вяра в себе си и способността ви да успеете да живеете живота, за който мечтаете. Доверете се на себе си и ще видите, че мечтите се сбъдват.

"Правя всичко възможно"

Няма значение дали сте постигнали нещо голямо или малко днес, вие всеки ден правите всичко възможно, за да устроите живота, към който се стремите. Нищо не се случва за една нощ. Постоянно си напомняйте, че правите всичко възможно, всеки ден, и се учите от грешките си, всеки ден. Дори и да сте имали лош ден днес, поседнете, помълчете, вгледайте се за миг в себе си и признайте, че наистина сте се опитали да се справите, давайки най-доброто, на което сте способен. Ще установите, че наистина правите дори и съвсем мъничък напредък всеки ден, като най-важното е, че не се отказвате. Благодарете си за тези усилия.

"Поемам пълна отговорност за живота си"

Както сте отговорни за собственото си щастие, така сте отговорни и за всичките си действия. Ако започнете да се оплаквате от обстоятелствата, житейската си ситуация или хората около вас, вие единствено наранявате себе си. Никой не носи отговорност за живота, който живеете, защото вие създавате своята собствена реалност и във вашата сила е да я промените. Вие, вашите собствени мисли и ежедневни действия оформят живота ви.  

„Чувствам се благодарен за всеки ден“

Оценявайте всеки ден за това как е минал. Не можете да промените това, което вече ви се е случило, но можете да промените собственото си отношение към него. Бъдете благодарни за всяко малко нещо, което ви носи новият ден. Добре е да запомните това и, ако е необходимо, да запишете чувствата си. Бъдете благодарни, че бяхте част от този ден, защото да се събудите живи и здрави и да можете да правите това, което обичате, е истинско чудо.

"Най-доброто тепърва предстои"

Повтаряйте това всеки ден. Вярвайте, че дори днес нещо да не е вървяло така, както сте искали, утре ще бъде по-добре. Вярвайте, че следващият ден ще ви донесе повече възможности. Като се настроите за оптимизъм, вие започвате да привличате повече положителни събития в живота си и започвате да гледате на грешките много по-спокойно. 

More from View Sofia

Секси австралийските пожарникари се завръщат! Нов календар, нови момчета, нови каузи

All About Life преди 2 години

Този международно признат благотворителен календар празнува 29-ия си рожден ден с изданието си за 2022 година. Австралийските пожарникари умеят да запалват сърца! След 750 милиона гледания в FB и разпространен в над 100 страни през миналата година, най-емблематичният календар в света се завръща по-голям и по-добър. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.