Следва

Маргарет Куали се омъжва за бившия приятел на Скарлет Йохансон

Макси крак, по прийома на Джулия Фокс, която отряза шлифера наполовина

Джулия Фокс не може просто да носи тренчкот: новата доминантна във висшата мода, както сама призна, коментирайки стила си в подкаста Call Her Daddy. Малко по-късно актрисата демонстрира нагледно какво има предвид. 

 

Celebrities преди 1 година

В неделя вечерта актрисата и художник бе забелязана в Лос Анджелис в скромен на пръв поглед тоалет: дълъг кожен тренчкот с широка линия на раменете в духа на 80-те, ботуши над коляното и ръкавици - ефектна, но почти целомъдрена визия в черно от лицева кожа. При по-внимателно разглеждане обаче откриваме, че на наметалото на Джулия му няма гърба: очевидно за да демонстрира спокойно ултракъсата кожена пола (четете още: Съжаляваме, Емили, но Джулия Фокс има най-добрата коремна преса в Холивуд).

Освен това мис Фокс пробва нов подход към красотата: следвайки завиден брой други модни мацки, тя обезцвети веждите си. Кендъл Дженър и звездата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс наскоро се решиха на подобен експеримент. В обобщение - черното е от Демна за Balenciaga, обезцветеното - от Джулия за Джулия. Харесва ли ви? Най-долу са отговорите ви >>> 


Петъчна доза секс: скандалът Джулия Фокс


 

Анкета

Обезцветени вежди през Юни 2022?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.