Следва

We Love: Адриана Лима в сесия за родния й ELLE

Сцените с Амбър Хърд от "Аквамен и изгубеното кралство" ще бъдат премахнати

Изглежда, че след приключването на съдебното производство в полза на Джони Деп, за Амбър Хърд започва черна поредица от случки: актрисата е на прага да загуби ролята си във втората част на филма "Аквамен" - "Аквамен и изгубеното кралство".

Celebrities преди 1 година

Според запознати, DC обмисля дали да смени ролята на Амбър или дори да я отстрани от продукцията поради „липса на химия“ между актрисата и нейните колеги на снимачната площадка.

Дали наистина е липсата на комуникация между актьорския състав и Хърд, или високопрофилният съдебен процес е виновен за всичко , остава загадка. Амбър Хърд получи 1 милион долара хонорар за първия "Аквамен" и 2 милиона долара - за втория. Като се има предвид, че актрисата дължи на бившия си съпруг многократно повече от тези хонорари (Хърд загуби делото за клевета за домашно насилие и бе осъдена да плати на бившия си съпруг Джони Деп 15 милиона долара), загубата на филмови ангажименти може да се окажат критични за нея.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 12 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 8 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.