Следва

Alexander McQueen Pre-Fall 2022

Proenza Schouler Resort 2023

В почти всяка колекция на Proenza Schouler Джак Маккълоу и Лазаро Ернандес работят с трикотаж и откриват нови аспекти на този материал

Runway преди 1 година

За колекцията си Resort 2023 дуото подготвя блестящи трикотажни изделия с пайети, сякаш споени в прежда, които се превръщат във вечерни макси рокли. Мини корсетите с ресни са изработени на специални плетачни машини, които плетат в кръг, а не отдолу нагоре - така трикотажът подчертава прекрасно естествените линии на тялото. В колекцията има и леки рокли с драпирани ръкави, костюми от небесносиньо кадифе, вталени якета с едно копче, палта и шлифери с копчета на ръкавите, благодарение на които можете да фантазирате със силуета. Визията се допълва от хибриди маратонки и трикотажни ботуши, както и островърхи обувки с цвят на змия - в лукбука те се носят с чорапи с ръб. Цялата колекция е в галерията ни, а тук припомняме: Trend Report: ТенденцииТЕ от всички Resort 2022 колеции.


Секс, голота, провокация, импровизация: топ 10 на ключовите тенденции Пролет/Лято 2022


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.