Следва

Миналото: голата Шер на Met Gala и корицата на Time

Сексапилът като modus vivendi: Mugler, Spring 2022

Секс като илюзия, като прозрачност, като скулптура

Runway преди 1 година

Mugler представи колекцията си пролет/лято 2022 с нов филм, режисиран от Torso Solutions и засенчи почти всички колекции за сезона, поне що се отнася до нашите сърца. Филмът акцентира върху едноцветните телесни облекла, легендарни за бранда, а героините на сексапила, голотата, абстракцията, правилните форми и идеалните тела са Megan Thee Stallion, Адут Акеч, Бела Хадид и Клои Севини.

Дрехите преливат в нюанси розово, лилаво, орхидея, корал и вермилион, а остри като бръснач деколтета получават своята структура от новия материален подпис на къщата, създаден с илюзионен тюл. Креациите се отличават със стратегически разположени нарези, гланцови панели от ликра и живо омбре, почитайки основата на Mugler - сексапилът като modus vivendi. Корсети и съчетани до съвършенство вълнени якета подчертават wear колекцията, а новото от обувките Mugler добавя остър и елегантен ръб към всяка визия.

Megan Thee Stallion играе главната роля в модния филм, попадайки на виртуален билборд, на който се разгръщат микро-разкази. Филмът преминава от ден към нощ, в които редицата дръзки жени въплъщават емблематичната двойственост на Mugler. Прима-балерината Мария Кочеткова и Барби Суи отдават почит на покойния Манфред Мюглер, докато грациозно се движат по екрана, а Шалом Харлоу и Амбър Валета възбуждат, целувайки се на капака на лимузина. Сексапилните жени и приключенските сюжетни линии са перфектната кулминация на тази удивително вдъхновяваща и разкрепостяваща колекция на Mugler, цялата е в галерията ни >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.